Terörle Mücadele Operasyonları - Son Dakika
Güncel

Terörle Mücadele Operasyonları

Hakkari'de bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

22.05.2017 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki operasyonda, iki el yapımı patlayıcı imha edildi. Tespit edilen bir sığınakta ve arazide gizlenmiş halde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 14 tüp, 605 kilogram amonyum nitrat, 10 litre motorin, 20 litre benzin, iki spiral aleti, çok miktarda kablo ile yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şırnak'ın merkez ilçesinde güvenlik güçlerinin arazi aramasında bir kalaşnikof piyade tüfeği, altı RPG-7 roketatar mühimmatı, 10 el bombası, 746 piyade tüfeği fişeği ve üç kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü bulundu.

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen temas aramasında, toprağa gömülü halde 24 doçka uçaksavar makinalı tüfek fişeği, 180 biksi makinalı tüfek fişeği, iki RPG-7 roketatar mühimmatı, muhtelif yaşam malzemesi ve 50 kilogram gıda maddesi ele geçirildi.

Hakkari'nin merkez ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu iki terörist, bir kalaşnikof piyade tüfeği ile güvenlik güçlerine teslim oldu.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde güvenlik güçleri tarafından icra edilen temas aramasında tespit edilen bir mağarada, 4 tüp, 5 metre kablo ve 20 kilogram amonyum nitrat ile basma düzenekli olarak hazırlanmış bir el yapımı patlayıcı imha edildi, 260 kilogram gıda maddesi bulundu.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçlerinin arazi aramasında bir telsiz ele geçirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terörle Mücadele Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement