Terry'e Çılgın Teklif - Son Dakika
Spor

Terry'e Çılgın Teklif

Terry\'e Çılgın Teklif

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Kariyerine başladığı Chelsea'de uzun yıllardır forma giyen ve kaptanlık görevini sürdüren John Terry, Londra ekibi ile yol ayrımına geldi.

03.02.2016 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Kariyerine başladığı Chelsea'de uzun yıllardır forma giyen ve kaptanlık görevini sürdüren John Terry, Londra ekibi ile yol ayrımına geldi. İngiliz basınına göre, sezon sonunda bitecek sözleşmesinin uzatılmayacağını düşünen Terry, opsiyonlarını gözden geçirmeye başladı. Terry'e ulaşan teklifler arasındaki en cazibinin, futbolda büyük bir atılıma geçen Çin'den geldiği konuşuluyor.

Yıllık 20 milyon sterlin

Sezon sonu Chelsea'den ayrılacak İngiliz savunmacı, eğer Çin'den gelen teklifi kabul ederse bir sezon için 20 milyon sterlin kazanacak. Londra ekibi tarafından sözleşmesinin uzatılmayacağını açıklayan Chelsea kaptanı, çeşitli teklifler aldığını ve kariyerine nasıl bir yön vereceğine gelecek haftalarda karar vereceğini açıkladı.

Amerika'ya gidip kariyerini orada sonlandıracağı konuşulan John Terry'nin, en çok parayı kazanabileceği ülke ise bu teklif sonrası Çin olacak gibi gözüküyor.

Ramires'i ikiye katlayacak

Ara transfer döneminde Chelsea futbolcusu Ramires de Çin Ligi'nden Jiangsu Suning'e transfer olmuş ve senelik 10 milyon sterlinlik kazanacağı bir kontrata imza atmıştı. Terry'nin Çin'e gitmesi halinde, bunun iki katı değerinde bir kontrata imza atması bekleniyor.

Çin kulüpleri, Çin'de futbolu popüler hale getirmek için, tanınan futbolculara yüksek bonservis ve maaş ücretleri ödemeye sıcak bakıyor. Geçtiğimiz yaz aylarında tanıtım turları için Çin'e giden ve ülkede temaslar kuran Terry'nin de popüler bir figür olması, onu Çin kulüpleri için cazip kılıyor.

"Chelsea'deki sonum peri masallarındaki gibi olmayacak"

Terry geçtiğimiz hafta menajeriyle birlikte kulüple görüşmüş ve kontratının uzatılıp uzatılmayacağını sormuştu. Chelsea'nin net bir cevap vermemesi üzerine Terry de opsiyonlarını değerlendirmeye karar vermişti. İngiliz savunma oyuncusu FA Cup'ta 5-1 kazanılan MK Dons müsabakasından sonra, yeni menajer geldiğinde durumların değişebileceğini ancak peri masallarındaki gibi bir son beklemediğini açıkça belirtmişti.

35 yaşındaki John Terry, bu sezon 26 maçta forma giymiş ve 1 gol – 1 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Chelsea, Terry'nin muhtemel ayrılığını da düşünerek ara transfer döneminde defans hattını MLS'ten Matt Miazga ile takviye etmişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Terry'e Çılgın Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement