Ters Dönen Otomobilden Sağ Çıktılar - Son Dakika
Güncel

Ters Dönen Otomobilden Sağ Çıktılar

Ters Dönen Otomobilden Sağ Çıktılar

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kamyona çarpıp takla atarak ters dönen araçtan 2’si çocuk 4 kişi, emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu.

14.09.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kamyona çarpıp takla atarak ters dönen araçtan 2'si çocuk 4 kişi, emniyet kemeri sayesinde yara almadan kurtuldu.

Kaza, Malkara- Hayrabolu yolu üzerinde ilçeye bağlı İbrice Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Eşi ve 2 çocuğu ile birlikte Malkara'dan Kozyörük istikametine seyreden Hasan Gün'ün kullandığı 34 DM 1166 plakalı otomobil, iddiaya göre, hafriyat sahasından yola çıkan kamyonun çarpması sonucu takla atarak şarampole devrildi.

Ters dönen araçta bulunan sürücü Hasan G., eşi Esra G. ile birlikte çocukları 2 yaşındaki Ö.M.G. ve A.O.G (7), emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza yapan otomobilin ise hurdaya dönerek kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

"DAHA FAZLA CANLAR GİTMESİN"

Kazanın ardından konuşan sürücü Hasan Gün, ölümden döndüklerini ifade ederek, "Kozyörük'e gidiyorduk, birden önümüze kamyon çıktı. Çarptıktan sonra taklalar atarak şarampole düştük. Çok şükür kazayı hiç birimizin burnu bile kanamadan ucuz atlattık. Duydum ki bu yolda çok kaza oluyormuş. Buradan yetkililere sesleniyorum. Buraya bir el atsınlar. Daha fazla canların gitmemesi ve acıların yaşanmaması için yetkililerden bu yola çözüm bulmalarını istiyorum" dedi.

Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ters Dönen Otomobilden Sağ Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement