Tesettür Giyim ile Şık Olabilirsiniz - Son Dakika
Advertorial

Tesettür Giyim ile Şık Olabilirsiniz

Kadınlar bir ortama girdiklerinde her zaman dikkat çekmek ister. Bu bunun için giyiminden kişisel bakımına kadar birçok noktaya dikkat eder. Kadınlar bir ortama girdiklerinde dikkat çekmek için gün içindeki zamanının büyük bir kısmını kendine ayırır. Bu sürede kişisel bakımlarını yapar. Peki, sadece kişisel bakımları yapmak yeterli mi?

28.05.2018 17:44  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bir ortamda dikkat çekmek isteyen kadınlar sadece kişisel bakımlarına özen göstermemeli, bir ortama girerken giydiği kıyafetlere de aynı şekilde özen göstermelidir. Sizi en çok ön plana çıkaran kıyafetlerdir. Günümüzde kadınlar eski zamanların aksine giyimine çok dikkat etmeye başladı. Giyiminize dikkat edin ve çok fazla dikkat çekin. Kadınların erkeklere göre kıyafet yelpazesi oldukça geniş. Kadınların ihtiyaçlarını karşılamak için birçok firma açıldı ve açılmaya da devam ediyor. Kadınlar en ince ayrıntısına kadar modayı takip ediyor ve birçok firma arasından en uygun fiyatlı ve kendine en çok yakışan kıyafetleri tercih ediyor.

Tesettür Kombinleri

Tesettür kombinlerinde şık olmak aslında düşündüğünüz kadar zor bir hadise değil Ancak şıklık için biraz daha para harcamamız gerektiği yadsınamaz bir gerçek. Ancak özellikle maddi anlamda kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsanız bu sizin için zor bir hadise değil. Kendi paranızı kazanmanın yanında firmaların belirli günlerde özel indirimlerini takip ederek siz de şık bir giyime sahip olabilirsiniz. Bu indirimlerden haberdar olmak için sıkı bir şekilde firmaların indirim günlerini takip edin ve bu indirim günlerinde alışveriş yapmaya çalışın. Bu sizleri şık giyinmek için harcayacağınız paraların minimum seviyede olmasını sağlar. Ancak herkesin kendine göre bir şıklık kavramı vardır. Biz de herkesin kendine yakıştırdığı kıyafetleri giymesini öneriyoruz. Fakat kendine yakıştırdığı kıyafetleri giymenin yanın da biraz daha gündemi takip etmeli ve modayla kendimize yakıştırdığımız kıyafetler arasında bir oran kurmalı ve o doğrultuda giyinmeliyiz. Şık olmanın kuralı budur. Modayla kendi zevkimizi bir araya getirmeliyiz. Bunu yaparsak şık olma konusunda önemli bir adım atmış oluruz. Günümüzde tesettür giyimde moda; şık olmayı ön plana çıkarırken aynı zamanda bizleri gösterişsiz kıyafetlere yönlendiriyor. Yani şıklık ve aynı zamanda sadelik günümüzde modasında öne çıkıyor.

Tesettür Modasında Sadelik Ve Şıklık Bir Arada

Şık olmak için abartılı giyinmek gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Bu yönde bir düşünceniz varsa yanıldığınızı söylememiz gerekir. Aksine şıklık kavramı birtakım belirlenmiş ölçülerin bir arada kullanılarak diğer kullandığımız parçalarla bir ahenk yakalamaktır. Bu ahenk uyumunu yakalarken her zaman aynı renklerin kullanılması gerektiği ortaya çıkmamalı. Şık bir tesettür giyim için aynı renklerin yanında zıt renkli kombinlerin de yapılması şık giyinmenize katkı sağlar. Şıklık tartışılacak bir kavram değildir. Göze hoş gelen ve aynı zamanda gözü yormayan bir tarzda giyinen her kadın kendine göre şıktır. Söylediğimiz gibi şuanda tesettür modasında şıklık ve aynı zamanda göze hoş gelen bir sadelik bir arada.

Tesettür de Renklerin Dili ve Önemi

Son moda tesettür renklerinde de bu sadelik ön plana çıkıyor. Daha doğal ve daha göze çarpan renklerin daha çok tek renk olarak kullanılması ve kıyafet modellerinde renklerin birbiriyle karşılaştırılmasından bunu anlayabiliriz. Ancak şık olmanız demek illa ki modaya uyacağınız anlamına gelmiyor. Kendi zevkinizle moda arasında bir denge kurun. Eğer gerçekten şık ve kendinizi ön planda hissetmek isterken sevmediğiniz bir kıyafeti giymek sizlere olumlu bir etkiden ziyade olumsuz bir etki verecektir. Sizde modayla kendi zevkiniz arasında denge kurun.

Kaynak :

Son Dakika Advertorial Tesettür Giyim ile Şık Olabilirsiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement