Tesettür giyimde abiye modellerinin yeri - Son Dakika
Moda

Tesettür giyimde abiye modellerinin yeri

Tesettür giyimde abiye modellerinin yeri

Tesettür giyim kendi içinde pek çok seçenek sunan oldukça geniş bir alan. Bu alanlardan en önemlisi ise tesettür abiye modelleri. Pek çok seçeneği olan tesettür abiye giyim özellikle son yıllarda oldukça ön planda.

05.11.2020 13:43  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tesettür abiye modası son yıllarda kendi içinde küçük bir evrim geçirdi. Oldukça renkli pul payetlerin popüler olduğu abiye kıyafetlerde pek çok marka da bu yönde üretimlere yöneliyor. bünyesinde de pek çok bu tarz abiye bulmak mümkün.

Tesettür Giyimde Abiye Modellerinin Yeri

RENKLİ ABİYELERE YER AÇIN

Tesettür giyimde herkes kendi çizgisini belirler. Bu sebeple bazı kesimler oldukça koyu renkli bir tesettür giyime yönelirken bazı kesimler ise çok daha renkli bir kıyafetler kullanmayı tercih eder. Bu nokta tamamen kişinin tercihidir. Bu sebeple eğer tercihiniz renkli abiyelerden yana ise seçenekleriniz oldukça geniş.

PUL PAYETLER DE ÇOK MODA

Henüz birkaç yıl öncesine kadar pul ve payet kullanımı oldukça sınırlıydı. Bunun sebebi tüketicilerinin payet kullanımı pek de tercih etmemesiydi. Ancak artık devir oldukça değişti. Pek çok marka bu detayları ürünlerinde o kadar güzel kullanıyor ki hayran kalmamak işten bile değil. Bu sebeple siz de sadelikten yana olsanız da bu parçalara şans vermeyi denemelisiniz.

Tesettür Giyimde Abiye Modellerinin Yeri

ÇİZGİ MOTİFLERİNE KULAK VERİN

Çizgi kullanımı tesettür giyimde oldukça hassas. Özellikle abiyelerde çizgiler ise daha da hassas hale geliyor. Enine kullanılan çizgiler, sizi abiye kıyafetlerin de ağır dokusuyla oldukça şişman gösterebilir. Ancak boyuna çizgiler sizi çok daha dik ve zayıf gösterecektir.

Son Dakika Moda Tesettür giyimde abiye modellerinin yeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi
    17 Nis Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi

    Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, kendi cilt bakım markası Rhode için yaptığı son fotoğraf çekiminde göz alıcı bir elmas yüzük sergiledi. Hailey, Instagram Hikayeleri'nde Rhode ürünlerini tanıtırken, fotoğrafta dikkat çeken unsur olan yüzüğüyle ilgi çekti. Hailey ve Justin'in ilişkilerinde yaşadıkları zorluklar hakkındaki dedikoduları yatıştırmak amacıyla paylaşılan fotoğraf, çiftin evliliklerini kurtarmak için çalıştıklarını gösteriyor.

  • Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti
    15 Nis Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti

    Venezuela güzellik kraliçesi Wilevis Brito, çene ve dudak üzerine yapılan ameliyat sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brito, Arjantin'e göç etmiş ve bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

  • Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu
    10 Nis Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu

    Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi, Cannes'a gitti. Dizide Nilay rolünü oynayan Feyza Civelik'in tercih ettiği pembe mini elbisesi ise hiç beğenilmedi.


Advertisement