Tesettür Giyimde Eşofman Takım Kullanımı Nasıl Olmalı? - Son Dakika
Moda

Tesettür Giyimde Eşofman Takım Kullanımı Nasıl Olmalı?

Tesettür Giyimde Eşofman Takım Kullanımı Nasıl Olmalı?

Tesettür giyim birçok noktada standart kadın giyim ile örtüşüyor. Ancak bazı noktalarda haklı olarak ayrışma var. Bunun başında eşofman kullanımı geliyor. Genel olarak daha takım halde satılan eşofman takımlar tesettür severlerin hem günlük favorisi hem de adeta kurtarıcısı.

15.10.2020 09:12  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günlük kombinlerde en çok tercih edilenlerden birisi de şüphesiz tek renk olarak üretilen tesettür eşofman takımları. Bu takımlar özellikle gündelik giyimde oldukça sevilen ve kolay kombini ile sıkça tercih edilen ürünler.

GİY ÇIK OLAN BU TAKIMLARA BİR ŞANS VERMEYE NE DERSİNİZ?

Tesettür giyimi tercih eden hanımlarda genelde en yaygın sıkıntı, giyilen ürünler tek parça ve büyük olduğu için kombinleme sıkıntısı. Bu sebeple takım ürünler son yılların en dikkat çeken parçaları. Özellikle genelde dikkat çeken parlak renklerde de tercih edilmediği için sade bir eşarpla bu kombini tamamlamak, ister evinizde ister bir yere giderken oldukça rahat edebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Eşofman Takım Kullanımı Nasıl Olmalı?

EŞARP KONUSUNU MU KAFANIZA TAKIYORSUNUZ?

Eşofman takımlarla kullanacağınız eşarpları seçmek çocuk oyuncağı. Bugenelde tek renk ve çok sakin renklerde üretildiği için eşarp seçimi oldukça pratik olacaktır. Tek renk renk pamuklu bir şal ya da keten bir eşarp ile siz de kombininizi tamamlayıp gününüzü geçirebilirsiniz.

AKSESUAR KONUSU CANINIZI SIKMASIN

Aksesuarlar en basic kombinleri bile şaha çıkarıp oldukça şık hale getiren sihirli parçalardır. Ancak tesettür eşofman takımlarda bu dikkat çekiciliği pek de istemeyiz. Çünkü zaten amacımız sakin ve rahat olmak ise bir de abartı aksesuar kullanımı ile durumu daha karmaşık hale getirmenin pek de bir anlamı yok. Sadece saat ile oldukça spor şık bir sabah kombini ya da gün içi kombini elde etmek gayet mümkün.

Son Dakika Moda Tesettür Giyimde Eşofman Takım Kullanımı Nasıl Olmalı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi
    17 Nis Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi

    Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, kendi cilt bakım markası Rhode için yaptığı son fotoğraf çekiminde göz alıcı bir elmas yüzük sergiledi. Hailey, Instagram Hikayeleri'nde Rhode ürünlerini tanıtırken, fotoğrafta dikkat çeken unsur olan yüzüğüyle ilgi çekti. Hailey ve Justin'in ilişkilerinde yaşadıkları zorluklar hakkındaki dedikoduları yatıştırmak amacıyla paylaşılan fotoğraf, çiftin evliliklerini kurtarmak için çalıştıklarını gösteriyor.

  • Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti
    15 Nis Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti

    Venezuela güzellik kraliçesi Wilevis Brito, çene ve dudak üzerine yapılan ameliyat sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brito, Arjantin'e göç etmiş ve bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

  • Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu
    10 Nis Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu

    Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi, Cannes'a gitti. Dizide Nilay rolünü oynayan Feyza Civelik'in tercih ettiği pembe mini elbisesi ise hiç beğenilmedi.


Advertisement