Teski Müdürü Başa Çanakkale Valisi Tavlı'yı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Teski Müdürü Başa Çanakkale Valisi Tavlı'yı Ağırladı

Teski Müdürü Başa Çanakkale Valisi Tavlı\'yı Ağırladı

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti.

05.10.2017 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'yı makamında ziyaret etti. Vali Orhan Tavlı'ya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya da eşlik etti.

Ziyaret sırasında TESKİ'nin il genelinde sürdürdüğü altyapı yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Genel Müdür Başa, günün anısına Vali Tavlı'ya bir TESKİ plaketi takdim etti ve ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirerek, teşekkür etti.

Vali Tavlı da Genel Müdür Başa'ya 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferini betimleyen bir plaket takdim etti. Vali Tavlı, "Daha önce İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu çatısı altında birlikte görev yaptığımız Genel Müdür Dr. Şafak Başa'yı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tekirdağ'ın büyükşehir olduktan sonra TESKİ'nin yapmış olduğu hizmetleri yakından takip ediyorum ve çalışmaları oldukça başarılı buluyorum. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen Genel Müdür Dr. Şafak Başa ve Genel Sekreter Oral Karakaya'yı tebrik ediyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teski Müdürü Başa Çanakkale Valisi Tavlı'yı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement