Tespitler Çözüme Kavuşturuluyor - Son Dakika
Güncel

Tespitler Çözüme Kavuşturuluyor

Tespitler Çözüme Kavuşturuluyor

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık geçtiğimiz günlerde Uzuntarla bölgesinde mahalleleri sokak sokak gezerek yoğun iş temposunda gözden kaçan halkın önemsediği eksiklikleri tespit etmişti.

27.05.2013 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan ve ekibi tarafından yapılan tespitler doğrultusunda belediye ekipleri çözüm üreterek sıkıntıların ortadan kaldırılması için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Uzuntarla bölgesinde tespitlerin çözüm sürecinde önceliği üst yapı düzenlemelerine veren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda asfaltlama çalışmaları yanında yama asfalt ve parke tamiratı yaparak yolların bakımlarını gerçekleştirmekte.

Ekipler otobüs güzergahları, bağlantı yolları ve eğitim kurumları çevrelerindeki güzergahları ile bölge halkının en çok kullandığı güzergahlardan Merkez, Bağdat, Yeşiltepe Mahallelerinde asfalt yama çalışmalarını tamamlanırken İbrikdere Mahallesi'nde yama asfaltlama da aralıksız sürmekte.

Kendi ekip ve ekipmanları ile düzenleme yapan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çeşitli nedenlerle bozulan parke yollardaki tamirat çalışmalarını da Merkez Mahallesi'nde tamamladı. Ekipler parke tamiratlarını Yeşiltepe Mahallesi'nde sürdürürken daha sonra İbrikdere, Bağdat Mahallelerine mercek altına alarak bölge ulaşımını şık ve güvenli hale getirme hedefinde.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tespitler Çözüme Kavuşturuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement