Testere (Saw), Cadılar Bayramı'nda Geri Dönüyor - Son Dakika
Teknoloji

Testere (Saw), Cadılar Bayramı'nda Geri Dönüyor

Testere (Saw), Cadılar Bayramı\'nda Geri Dönüyor

Tüm zamanların en başarılı korku serilerinden olan Testere, 10. yılını kutluyor.

31.08.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Lionsgate, klasikleşmiş korku serisi Testere'nin (Saw) 10. yılını, Cadılar Bayramı'nda gerçekleştireceği 1 haftalık özel gösterim süreciyle kutlayacak.


Öncelikle hayır, yeni bir filmden söz etmiyoruz.


İlk Testere filmi, bundan yaklaşık 10 yıl önce, 29 Ekim 2004 tarihinde vizyona girmişti. Yalnızca 1.2 milyon dolar bütçesi bulunan film, James Wan tarafından yönetilmişti. Ayrıca senaryo da ona aitti. Cary Elwes ve Danny Glover gibi önemli isimleri de izlemiştik. Testere, gösterimde olduğu süre toplamında 103 milyon dolar para kazanmış ve devam filmlerinin de önünü açmıştı. Günümüze kadar toplamda 7 tane Testere filmi yapıldı ve bu seri, gişede toplamda 874 milyon dolar hasılat elde ederek "Tüm zamanların en başarılı korku serisi" unvanıyla Guinnes Rekorlar Kitabı'nda kendine yer buldu.


Şimdi ise serinin ilk filmi, serinin 10. yılı şerefine bir haftalık da olsa tekrar gösterime giriyor.


Film, 30 Ekim tarihinde bazı seçili sinemalarda, 31 Ekim tarihinde de Amerika çapında vizyona sokulacak. Başka bir ülkede de vizyona girer mi bilinmez, ancak yetkililer, hayranların Testere serisine gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını ve bu yeni gösterimler sayesinde yeni hayranlar kazanacaklarını da bildiklerini dile getiriyor. Tabii bu serinin Lionsgate tarihindeki yeri ve firmanın yol almasında payı da büyük.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Testere (Saw), Cadılar Bayramı'nda Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement