TET'ten IFA Fuarına ilk milli katılım organizasyonu - Son Dakika
Güncel

TET'ten IFA Fuarına ilk milli katılım organizasyonu

Berlin'deki Teknoloji Şovuna Türk Beyaz Eşya Yan Sanayi Çıkarması

31.08.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin teknolojideki gücünü temsil eden Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET), teknoloji devlerini bir araya getiren ve dünya tarafından merakla takip edilen IFA Teknoloji Fuarı'na ilk kez milli katılım düzenliyor.

Dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan IFA Teknoloji Fuarı, her yıl tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektöründe yenilikçi ürün ve markalara ev sahipliği yapıyor. Son teknoloji ürünlerinin tüketiciyle buluşması açısından teknoloji dünyasına yön veren fuara Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) ilk kez milli katılım organizasyonu düzenliyor. 04 - 09 Eylül tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilecek fuarda beyaz eşya ve yan sanayi sektöründen 20 Türk firması ülkemizi temsil edecek.

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, IFA Fuarının elektrik elektronik sektöründe ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Teknolojideki son yeniliklerin paylaşıldığı, tüm dünyanın büyük bir heyecanla takip ettiği böylesi bir fuarda yer almak Avrupa'nın en büyük beyaz eşya üreticisi olan ülkemize prestij kazandırıyor. IFA Fuarı, uluslararası büyük markaların yeniliklerini tanıtmak için sabırsızlıkla beklediği büyük bir buluşma. Bu açıdan teknolojide gelinen noktayı görmemiz için çok önemli bir fırsat. Beko, Vestel gibi dünya markaları ile yarışan birçok firmamız da fuara bireysel olarak katılarak, ülke ve sektör imajına önemli katkılar sağlıyorlar."

Türk pavilyonunda katılımcı olarak yer alan firmaların çoğunluğunun tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektörüne ara mal ve komponent üreten firmalar olduğuna da dikkat çeken Ebiçlioğlu, "Ara malı üreticilerinin nihai ürünlerin teknolojilerinin gelişiminde rolü büyük. Fuarda, ara malı üreticilerimizin, yenilikçi ürünleri ile nihai mal üreten markaların dikkatlerini çekeceğine inanıyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TET'ten IFA Fuarına ilk milli katılım organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement