Benjamin Tetteh'in Menajeri Sascha Empacher: Bu Transfer Muhtemelen Olacak - Son Dakika
Spor

Benjamin Tetteh'in Menajeri Sascha Empacher: Bu Transfer Muhtemelen Olacak

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Benjamin Tetteh'in menajeri Sascha Empacher, "Oyuncum Galatasaray'ı çok istiyor, biz elimizden geleni yaptık ve kulüple anlaşmaya vardık. Bu transfer muhtemelen olacağa benziyor." dedi.

23.01.2019 21:08  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devre arası transfer döneminde kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da gözler Alan ve Pato'nun ardından Benjamin Tetteh'e çevrildi. Galatasaray, 21 yaşındaki oyuncu için harekete geçerken genç futbolcunun menajeri Sascha Empacher, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''BU TRANSFER OLACAK GİBİ"

Akşam'a konuşan Sascha Empacher, ''Çek basınında, Gana basınında ve Türkiye'de futbolcu hakkında birçok haber yapılıyor fakat Tetteh'nin menajeri benim. Benjamin Tetteh gerçekten çok iyi bir golcü, Fatih Terim de bunun farkında ve hocanın transfer listesinde '1' numarada. Oyuncu Galatasaray'ı çok istiyor, biz elimizden geleni yaptık ve kulüple anlaşmaya vardık, artık son söz Sparta Prag'ta. Galatasaray'ın teklifi biraz aşağıda kaldı fakat arada uçurum yok, iki taraf da anlaşmaya çok yakın. Bu transfer muhtemelen olacağa benziyor.'' sözlerini kullandı.

Benjamin Tetteh\'in Menajeri Sascha Empacher: Bu Transfer Muhtemelen Olacak

Son Dakika Spor Benjamin Tetteh'in Menajeri Sascha Empacher: Bu Transfer Muhtemelen Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hemşinli: Cim cimeler rezil oluyoooooooor hohooohohohoooooo:))))) 0 9 Yanıtla
  • vatanım: Galatasaray başkanlık makamını işgal eden zat ve yönetim kurulu üyesi olduklarını iddia eden kişiler bu tür ısmarlama haberlerle 3-5 gün daha oyalama politikası güdüp ay sonunu transfersiz kurtarırlar son iki güne de diego costa falcao bilmem kim diye absürt bir isim atarlar oldu bitti 4 1 Yanıtla
  • Serdar: Senelik 1,5 milyon euro falan verin 2,5 - 3 gibi rakamlara çıkmayın. Genç daha. 4 0 Yanıtla
  • Mehmet Ali çoban : Gene oynuyorlar bizi 10 isim var masada ama gerçek olan o 10 ismin haricindeki transfer olacak yani 00 yeni Forvet sabiri 0 2 Yanıtla
  • Mustafa: Bu yönetim yalanla hayal yatıp kalkıyor..bize rabbim sabır versin 1 0 Yanıtla
  • ıslah: genç ve güçlü forvet lazım kasımpaşalı diagne fulhamlı mitroviç yada anderlecti dimata olabilir lütfen yanlış transfer yapmayın 0 0 Yanıtla
  • Fofana: Adeboyur alın hem ligi biliyor allah rızası için 0 0 Yanıtla
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement