Tev 51. Yılını İzmir'de Gala Gecesi İle Kutlayacak - Son Dakika
Güncel

Tev 51. Yılını İzmir'de Gala Gecesi İle Kutlayacak

Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi , TEV'in 51. Yıl dönümünü muhteşem bir gala gecesiyle kutlamaya hazırlanıyor.

04.05.2018 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük TEV Korosu'nun konseriyle başlayacak gece Ferhat Göçer konseri ve Ömür Gedik'in sunumuyla son bulacak.

Ülkemizin eğitim bursları ve eğitime verilen destek konusunda en köklü ve faaliyet alanı en geniş vakıflarının başında gelen Türk Eğitim Vakfı, 51. Kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.

TEV İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Gala Gecesi 14 Mayıs 2018 tarihinde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Gala Gecesinde, 60 kişilik Büyük TEV Korosu gecenin açılışını yapacak. İzmir iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden oluşan Büyük TEV korosu, Şef Banu Köstem yönetiminde "Ustalara Saygı" teması ile performanslarını sergileyecekler.

Gala Gecesi hazırlıkları hakkında gazetecilere düzenlenen basın toplantısında bilgi veren TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar; "Şubemiz için gönüllükle çalışan koro üyelerimiz, örnek gösterilecek çalışma ve azim birliğiyle çalışmalarını tamamladılar ve artık sahneye çıkmaya hazırlar. Ülkemiz için her zaman örnek gösterilecek faaliyetleri hayata geçiren TEV, Gala Gecesi için yaklaşık bir yıldır hazırlanan Büyük TEV korosu ile gurur duyuyor. Başta Şefimiz Banu Köstem olmak üzere tüm koro üyelerimize şükranlarımı sunuyorum, elinize emeğinize gönlünüze sağlık diyorum. Gecenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen sponsor firmalarımıza, bağışçılarımıza, gönüllülerimize, bursiyerlerimize ve sanat dünyamızın değerlerinden biri olan Ferhat Göçer'e, Ömür Gedik'e ve ekip arkadaşlarına da şükran borçluyuz" dedi.

TEV İzmir Şubesi Yürütme Kurulu Üyesi iş insanı Sıtkı Şükürer ise yaptığı konuşmada TEV'in örnek gösterilen faaliyetleri arasında İzmir Şubesi'nin de örnek bir şube olarak yer almasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. "İzmir iş hayatının önde gelen isimlerini TEV Ailesi içinde görmekten dolayı onur duyuyorum. Ben, ailem ve komitelerdeki arkadaşlarım TEV için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz, amacımız bizden sonra gelen jenerasyonlara emanet edeceğimiz kalıcı ve etkili faaliyetlerde bulunmak. Kuruluş yıldönümü Gala Gecesi de bu faaliyetlerden biri. Gala Gecesi'nden elde edeceğimiz gelir ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılında İzmir Şube tarafından burs verilen öğrenci sayısını arttırmak. Bu hedefe ulaşmamız için bize katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Toplumsal duyarlılığı en yüksek sanatçılarımızdan olan Sayın Ferhat Göçer, Sayın Ömür Gedik ve ekip arkadaşları bu gece için özel bir program hazırladılar. Toplumun sevgisini ve saygısını bu denli hak eden sanatçılarımıza destekleri ve katkıları için teşekkür ederim" dedi.

Gala Gecesi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü düzenlenecek. TEV Bağışçıları, TEV Gönüllüleri, TEV Bursiyerleri ve İzmir'in iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yer alacağı gecede TEV Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulunacaklar.

Her sene kuruluş yıldönümünde geleneksel hale gelen Gala Gecesi'nde bu sene önceki senelerin üzerinde katılım ve katkı bekleniyor.

TEV, her sene mayıs ayında kuruluş yıldönümünü etkinlikler çerçevesince başta genel merkez İstanbul olmak üzere, yurt çapındaki 12 şubesinde sanatla iç içe coşkuyla kutluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tev 51. Yılını İzmir'de Gala Gecesi İle Kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement