Tff 1.lig - Son Dakika
Spor

Tff 1.lig

Tff 1.lig

TFF 1.Lig takımlarından Göztepe'nin Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yeni sezon öncesi hedeflerinin belli olduğunu ifade ederek, "Gerekeni yapacağız" dedi.

01.08.2012 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig takımlarından Göztepe'nin Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yeni sezon öncesi hedeflerinin belli olduğunu ifade ederek, "Gerekeni yapacağız" dedi.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte kamp temposu arttı. Bu ay sonu başlayacak olan yeni sezon öncesi yepyeni kadrosuyla lige hazırlanan İzmir ekibi, günün ilk idmanında bir hayli yoruldu. Yeni transferlerin bir çoğu özel idmanla takıma adapte edilmeye çalışılırken, teknik patron Hüseyin Kalpar, hedefe kilitlendiklerini söyledi. Kamp döneminin gayet iyi geçtiğini ifade eden Kalpar, "Çok memnunum, çok da mutluyum. Arkadaşlar çok iyi çalışıyorlar. Lige hazır olmak için yapılması gereken herşeyi yapıyorlar. İyi bir takım olduk. Bu iyi takım olmanın özelliklerini de lig başladığında sahaya yansıtmak istiyoruz. Bu sene hedefimiz belli. O hedefi yakalamak için bize takım halinde çok büyük görevler düşüyor. Bunu başarırsak her şekilde mutlu olacağız" diye konuştu.

İstedikleri transferleri yaptıklarını ve şuanda denemeye alınan Emile Mpenza'yla ilgili kararın birkaç gün içinde verileceğini söyleyen Hüseyin Kalpar, "Göztepe'yi yukarılara taşıyabilecek transferler gerçekleşiyor. İstediğimiz oyuncuları alıyoruz. İnanıyorum ki lig başladığında bunu herkes görecektir. Mpenza şuanda bizimle çalışıyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Onunla ilgili kararımızı en kısa zamanda vereceğiz" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın ilk transferi Aytek Aşıkoğlu ise sıkı tempoda çalıştıklarını belirterek, "İlk etabı Gerede Esentepe'de tamamlamıştık. Şimdi buraya geldik. Üçüncü günümüzdeyiz. Çok yoğun geçiyor. Aramıza yeni katılan oyuncular var. Yabancı oyuncularımız geldi. Çok ağır antrenman temposu var ama gerekli bir tempodayız. Lig için çok iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah iyi bir şekilde girip ligi de en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İzmir temsilcisinin flaş transferlerinden bir tanesi olan savunma oyuncusu Veli Kızılkaya ise kampı değerlendirerek, "Çok güzel bir ortam var. Herşey olumlu bir şekilde gidiyor. İyi çalışıyoruz. İnşallah bu sene hedefe ulaşırız. Zaten Göztepe'nin hedefi şampiyonluk. İnşallah emeğin karşılığını alırız. Biliyorsunuz Göztepe taraftarı Türkiye'de sayılı taraftarlardan. Bizim için önemli olan sahada en iyisini yapabilmek. Taraftar da bize en iyi şekilde destek olursa başarı gelir diye düşünüyorum" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff 1.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement