Tff 1. Lig'de 17 "Teknik" Değişiklik - Son Dakika
Spor

Tff 1. Lig'de 17 "Teknik" Değişiklik

TFF 1. Lig'de bu sezon geride kalan 21 haftalık bölümde 14 takım, 17 kez teknik direktör değiştirdi.

21.02.2017 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de bu sezon geride kalan 21 haftalık bölümde 14 takım, 17 kez teknik direktör değiştirdi.

Ligin 21. haftasındaki maçlarda aldıkları sonuçlardan sonra Bandırmaspor'da Feyyaz Uçar ve Büyükşehir Gaziantepspor'da da Metin Diyadin istifa etti.

Bu sezon ligde daha önce Eskişehirspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Denizlispor, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu, Samsunspor, Sivasspor, Ümraniyespor, Şanlıurfaspor, Giresunspor ve Elazığspor teknik heyetlerinde değişikliğe gitmişti.

Bandırmaspor, Büyükşehir Gaziantepspor ve Mersin İdmanyurdu, sezon başından beri iki kez teknik direktör değişikliği yaptı.

Sezona İsmail Ertekin yönetiminde başlayan Bandırmaspor 9. hafta Eskişehirspor deplasmanında alınan 4-1'lik yenilginin ardından takımı Feyyaz Uçar'a emanet etmişti. Takımın başında 12 hafta kalan Feyyaz Uçar ise 21. haftada deplasmanda oynanan ve Balıkesirspor'un 5-0'lık üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından istifasını açıkladı.

Lige Bülent Bölükbaşı yönetiminde giren Büyükşehir Gaziantepspor'da ise üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Bölükbaşı ile yollar ayrılmış ve takım 11. hafta öncesinde Metin Diyadin'e emanet edilmişti. Gaziantep temsilcisinin başında 11 hafta görev yapan Diyadin de, dünkü Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki 2-1'lik yenilginin ardından görevinden istifa etti.

Sezona Levent Arıkdoğan yönetiminde giren, daha sonra Yusuf Şimşek'in görev yaptığı Mersin İdmanyurdu'nda, takımın başında şu an Memduh Özbalta bulunuyor. Mersin ekibinde, 30 Ocak'ta anlaşma sağlanan teknik direktör Ümit Turmuş'un sözleşmesi bir gün sonra feshedilmişti.

TFF 1. Lig'de, Altınordu'da Hüseyin Eroğlu, Evkur Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz geçen yıl olduğu gibi takımın başında yer alıyor. Boluspor'da Fuat Çapa ve Göztepe'de Okan Buruk ise bu sezon başından beri görevini sürdürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tff 1. Lig'de 17 'Teknik' Değişiklik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement