Tff 3. Lig Aydınspor 1923: 2 Ankara Adliyespor: 2 - Son Dakika
Spor

Tff 3. Lig Aydınspor 1923: 2 Ankara Adliyespor: 2

Tff 3. Lig Aydınspor 1923: 2 Ankara Adliyespor: 2

2 berabere kaldı.

15.04.2018 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar

20.dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Celal'ın sert vuruşunda top ağlarla buluştu,0-1.

27.dakikada topla ceza sahası içine giren Aydınspor 1923'lü Ceyhun'un vuruşunu kaleci Onurcan kurtardı.

Dk.32'de Emre'nin sağdan ortasında ceza sahası içine kafayla indiren Habib'in pasına Artun vurdu savunmadan döndü. Dönen topu Tuncay tekrar kaleye gönderdi yine savunma karşıladı. -34'de konuk ekipte Erol Can'ın pasında sağ çaprazdan topla buluşan Celal'in yerden sert şutu yandan auta gitti. -Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Ankara Adliyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dk 55'te Aydınspor 1923'te ceza sahasında rakip takım oyuncusunun müdahalesiyle yerde kalan Mikail, aldatmaya yönelik hareket nedeniyle maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Dk 79'da Aydınspor 1923'ün atağında Ceyhun yerden sert vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golün ardından saha içinde ve şeref tribününde kavga çıktı. Kavganın ardından hakem Aydınspor 1923'ten Ceyhun rakip Adliyespor'dan ise Onurcan kırmızı kartla oyundan atıldı,1-1

Dk 88'de Aydınspor 1923'te Serkan kafayla indirdiği topa vole ile vuran Hasan topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi, 2-1

Dk 90+4'te Adliyespor atağında kaleci Engin'in topu elinden kaçırması sonucu oluşan karambolde Metin kafayla topu ağlara gönderdi, 2-2

Stat: Adnan Menderes

Hakemler: Selim Özen x, Salim Şanlıer x, Mustafa Onur Özgenç x

Aydınspor 1923: Engin xx, Ramazan xx (Emre Akbulut dk.59 x), Ceyhun xx, İsmail xx, Osman xx (Mikail dk.46 x), Habib xx, Emre xx, Serkan xx, Artun, Ömer xx, Tuncay xx (Hasan dk.75 xx)

Teknik Direktör: Mustafa Ceviz

Ankara Adliyespor: Onurcan x, Metin xx, Mustafa xx, Ali x(Mehmet dk.67 x), Celal xx(Göksal dk.82 x), Salih x, Erol xx, Ferdi x, Gökhan xx, Deniz x, Okan x (Caner dk.59 x)

Teknik Direktör: Muharrem Uğur

Gol: Dk.20 Celal, Dk 90+4 Metin (Adliyespor) Dk 79 Ceyhun, Dk 88 Hasan (Aydınspor 1923)

Sarı Kart: Engin, Ramazan, Serkan, Mikail, İsmail (Aydınspor 1923), Okan, Mustafa, Erol, Ali,Deniz (Ankara Adliyespor)

Kırmızı Kart: Ceyhun (Aydınspor 1923) Onurcan (Adliyespor) - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff 3. Lig Aydınspor 1923: 2 Ankara Adliyespor: 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.


Advertisement