TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti - Son Dakika
Spor

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i nezaket ve 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Koç, Nihat Özdemir'e "En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe" yazılı bir dergi küpürünün çerçeveletilmiş halini hediye olarak verdi. Bu hediye sosyal medyada tepki çekti.

16.09.2019 16:23  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e "En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe" yazılı bir dergi küpürünün çerçeveletilmiş halini hediye olarak verdi.

İşte Fenerbahçe resmi sitesinden TFF Başkanı Nihat Özdemir'e yapılan ziyaretle ilgili yapılan açıklama;

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, TFF'nin Riva'daki merkezine nezaket ve 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkanımız ve Yöneticilerimiz, TFF'nin yeni Yönetim Kurulu'na görevlerinde başarılar diledi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti

TFF BİNASINI GEZDİLER

Başkanımız Ali Koç'un yanı sıra; Yöneticilerimiz Erol Bilecik, Şaban Erdikler, Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Alper Pirşen ve Metin Sipahioğlu da ziyarette yer aldı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Soydan, Erhan Kamışlı, Erdal Bahçıvan, Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Mustafa Çağlar, İsmail Erdem ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile bir araya gelen Başkanımız ve Yöneticilerimiz, TFF binasını gezdi ve eski futbolcuların görsellerinden oluşan bölümü inceledi. Ziyarette birlikte öğle yemeği de yendi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti

"EN FAZLA ŞAMPİYON OLAN TAKIM FENERBAHÇE" HEDİYESİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir, nezaket ziyaretinde bulunan Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimize isimlerinin yazılı olduğu A Milli Takımımızın formasını hediye etti. Başkanımız da "En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe" yazılı bir dergi küpürünün çerçeveletilmiş halini TFF Başkanı Özdemir'e hediye olarak sundu. Başkanımız, U17 Milli Takımı oyuncularıyla da bir araya geldi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti

İŞTE ALİ KOÇ'UN HEDİYE SONRASINDA NİHAT ÖZDEMİR VE ALİ KOÇ'A TEPKİLER

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti
TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti
TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti
TFF Başkanı Nihat Özdemir\'in Ali Koç\'tan aldığı hediye tepki çekti

Son Dakika Spor TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Ali Koç'tan aldığı hediye tepki çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (68)

  • Hadi len: Bugüne kadar bu işin ekmeğini yiyen gsaraylılar ne oldu niye kudurdunuz siz zaten hep böyle şampiyon olmadınızmı zaten 15 28 Yanıtla Kaptan: Kes lan dingil sen kimsin 4 1 Len hadi: Bu senede olacagiz hemde yirta yirta bekleyin 2 1
  • 007: Gelen gideni aratır demişler.. Demirören de kötüydü ama bu kadar da art niyetli olunmaz ki. 20 8 Yanıtla
  • Ali 62: Hadi Nihat Başkan şampiyonluklarımızı ver 8 17 Yanıtla Vatan: Hangi şampiyonlukları :) ulan baktılar gs farkı açıyor yetişemicez garip garip isteklerde bulunmaya başladınız bu arada aziz yıldırım gerçekten delikanlı adammış en azından bileğinin hakkıyla geçmeye çalışıyordu şampiyonlukları bu artist tam çamurmuş baktı ben bu işin altından çıkamıcam çamura başladı kalıbının adamı değilmiş ali koç 11 6 Hı hı : Onlar şampiyonluk değil Türkiye liginin kurulduğu tarihten itibaren hakederek kazanılan şampiyonluklar sayılıyor ondan öncesinde zaten bölgesel ligler var ve bu bölgesel lig şampiyonluğu hiç bir anlam ifade etmiyor o zaman Anadolu daki bölgesel lig şampiyonluğu olan takımlarda çıkıp mal gibi kuşbeyinlilerin yaptığını yapar dı 9 4 Veli 31: Sapsiz kupa var verelimmi 0 0
  • CIM BOM : Sikeyle caldiginiz trabzonun kupasini geri verin soytarilar 13 4 Yanıtla
  • Masabasi : Şikebahçe ve eşrafı yine Masabaşı oyunlara başlamış hayırlı olsun diyelim. 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement