Tff Genel Sekreteri Emre Alkin'dan Fisktür Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Tff Genel Sekreteri Emre Alkin'dan Fisktür Değerlendirmesi

Tff Genel Sekreteri Emre Alkin\'dan Fisktür Değerlendirmesi

TFF Genel Sekreteri Emre Alkin 2012-2013 Spor Toto Süper Lig'in fikstür çekimini değerlendirdi.

13.07.2012 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF Genel Sekreteri Emre Alkin 2012-2013 Spor Toto Süper Lig'in fikstür çekimini değerlendirdi.

Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında yapılan fikstür çekimi sonrası değerlendirmelerde bulunan TFF Genel Sekreteri Emre Alkin, kulüplerin kendi numaraları kendilerinin çektiğini söyleyerek, "İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan dört tane kulüpte mecburen ilk olarak numaralarını çekmeleri istendi. Çünkü hem seyirciler hem de güvenlik açısından bu şekilde olması gerekiyordu. Derbiler bazı takımlar için arka arkaya sıralandı. Dünya derbisi olarak adlandırılan derbide 16. haftaya rast gelmiş oldu. TFF olarak görevimizi yaptık. Sorunsuz bir şekilde fikstür çekimi gerçekleştirildi" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in bayramda başlaması üzerine ise, UEFA ve FIFA takvimine göre düzenlemelerini yaptıklarını dile getiren Aklin, "Bizde ona uymak zorundayız. O yüzden lig başkanlarının isteklerini göz önüne alsak da FIFA'nın takvimine göre düzenlemelerimizi yapmak durumundayız. Bu noktada da şikayet edilecek bir şey yok" diye konuştu.

Alkin, TFF'nin ve Kulüpler Birliği'nin bu zamana kadar hiç olmamış bir şekilde kenetlenmiş olduklarına sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff Genel Sekreteri Emre Alkin'dan Fisktür Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement