TFF ile Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gösteri maçı düzenledi - Son Dakika
Spor

TFF ile Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gösteri maçı düzenledi

TFF ile Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gösteri maçı düzenledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir gösteri müsabakası organize etti.

08.03.2021 15:19  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir gösteri müsabakası organize etti.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen maçta, Kadın Milli Takımı ile Turkcell Kadın Takımı karşı karşıya geldi.

Kadın futbolcuların yanı sıra, kadın gazeteci, sunucu ile oyuncuların da görev aldığı ve 10 dakika süren karşılaşmayı hakem Neslihan Muratdağı yönetti.

Ayrıca 19 Yaş Altı Kadın Milli Takımı oyuncuları da müsabakayı izledi.

Müsabaka öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Kadının hayatımızdaki yeri ve öneminin artarak devam etmesini arzuluyoruz. TFF olarak kadın futboluna önem veriyoruz. Umarım Turkcell ile 20. yılına girdiğimiz birlikteliğimiz 30'lu yıllara uzanır. Yalnız futbola değil spora verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Turkcell ile yapılan anlaşmadan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu aktararak "Turkcell'in yaptığı bu destekle hikayemiz bütün kitlelere ulaşacak. Turkcell'in çekim gücünü, kadın futbolunda da görmeye başlayacaksınız. Yapmış oldukları sponsorluk, kadın futbolunda yer alan ama milli takımda yer almayan bütün genç kızlarımıza kapı açacaktır. Kızlar, çekinmeden futbol oynayabileceklerini bilecek." şeklinde konuştu.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ise TFF ile sponsorluktan öte yol arkadaşlığı yaptıklarını vurgulayarak "Kadınlarımız baş tacımız. Sadece sporda değil her alanda bizleri yücelten başarılara imza atıyorlar. Bu sponsorlukla ligin adı, Turkcell Kadınlar 1. Ligi oluyor. İnşallah bu sponsorluk güzel yollara vesile olacak. Kadınlarımız ve genç kızlarımızın, bir farkındalık içinde futbola hayatlarının içinde yer vereceklerini umuyorum." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TFF ile Turkcell, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gösteri maçı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement