"TFF'nin En İyi Müşterisi Biziz" - Son Dakika
Spor

"TFF'nin En İyi Müşterisi Biziz"

"TFF\'nin En İyi Müşterisi Biziz"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Sadri Şener'e verilen 30 günlük hak mahrumiyeti cezasını değerlendirdi.

04.01.2013 13:24  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Sadri Şener'e verilen 30 günlük hak mahrumiyeti cezasını, "TFF bizi abone etti, kombine biletimiz var, devamlı ceza yazıyor. Geçimini bize bağladı en iyi müşterisi biziz" diye yorumladı.

Devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde Gloria Hotel Spor Tesisleri'nde sürdüren Trabzonspor'un sabah antrenmanını asbaşkan Nevzat Şakar'da takip etti. Burada gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Şakar, ' Cenk Tosun, Eren Derdiyok gibi isimlerin transferlerde adı geçiyor, ciddi olarak yerli oyuncularla ilgileniyor musunuz?' sorusunu, "Daha önce başkanımızın belirttiği gibi yerli bir santrafor bulursak kadromuza katacağımızı söylemişti. Bu doğrultuda çalışmalarımız var. Bize uygun iyi bir oyuncu olursa kadromuz katmayı düşünüyoruz. Yok bulamazsak da iş olsun diye oyuncu almayacağız" diye cevapladı.

'Savunmada ciddi sıkıntı var, Bamba ve Giray gibi eksik oyuncular var bu mevkiye oyuncu katmayı düşünüyor musunuz?' şeklindeki soruya ise Şakar, "Giray'ın sağlık durumu netleşmedi. Netleştikten sonra olumsuz durum olursa ondan sonra değerlendireceğiz. Giray, göğsünde bir ağrı olduğunu söyledi. Tetkikler yapılıyor. Bugün yarın netleşir. Sağlığına kavuşur ve aramıza katılır" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e PFDK tarafından verilen 30 gün hak mahrumiyeti cezası ile ilgili olarak ise Şakar, "TFF bizi abone etti, kombine biletimiz var, devamlı ceza yazıyor. Geçimini bize bağladı en iyi müşterisi biziz" açıklamasında bulundu.

'Kampa geç katılan Colman ve Henrigue için Şenol Güneş'in bir raporu var mı?' sorusuna Şakar şu yanıtı verdi:

"Şu anda bir rapor yok ama olacak. Gerekli cezaları alacaklardır. Burası önemli bir kulüp hakkettiklerini kazanıyorlar. Yanlış yaptıkları zamanda cezalarına katlanacaklardır."

Şakar, Sapara için Orduspor'dan bir teklif geldiğini diğer futbolcuları için kendilerine teklif gelmediğini de sözlerine ekledi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çalışan bordo-mavililer antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kondisyon ve çabukluk çalışması yapan bordo-mavili ekipte kampa geç katılan Colman ve Henrigue takımdan ayrı koşu yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'TFF'nin En İyi Müşterisi Biziz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement