TFF Süper Kupa öncesi iki takım ortak basın toplantısı düzenledi - Son Dakika
Spor

TFF Süper Kupa öncesi iki takım ortak basın toplantısı düzenledi

Levent Şahin Galatasaray her yerde kupaya aday Mehmet Altıparmak Amacımız 2'nci kez kupayı Akhisar'a götürmekNesrin AYDIN YALDIZ-Ebru KURT- Harun ÖZALPANKARATFF Süper Kupa finali öncesinde Galatasaray ve Akhisarspor ortak basın toplantısı düzenledi.

06.08.2019 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Levent Şahin Galatasaray her yerde kupaya aday
Mehmet Altıparmak Amacımız 2'nci kez kupayı Akhisar'a götürmek
Nesrin AYDIN YALDIZ-Ebru KURT- Harun ÖZALPANKARA
TFF Süper Kupa finali öncesinde Galatasaray ve Akhisarspor ortak basın toplantısı düzenledi.
Yarın oynanacak maç öncesi düzenlenen basın toplantısına Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kaptan Kadir Keleş, Galatasaray Antrenörü Levent Şahin ve kaptan Selçuk İnan katıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise cezalı olduğu için basın toplantısına katılamadı.
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Akhisar ile 3'üncü kez final oynayacaklarını hatırlatarak, Bu vesile ile Akhisar camiasına başarılar diliyorum. Tebrik ediyorum böyle finallere çıkmak kolay bir iş değil. Yarın zor bir maç olacak, Mehmet ağabeyi de tebrik ediyorum. Yarın güçlü bir takım karşımızda olacak. İnşallah hak edenin kazanacağı bir maç olur dedi.
Akhisarspor kaptanı Kadir Keleş ise, yarın oynayacakları maç için heyecanlı olduklarını belirterek, Kulüp tarihimizde 2'nci kez oynayacağımız bu final gurur verici bir olay. Elimizden geldiğince temsil edeceğiz ve kulübü layık olduğu yere taşımak için emek veriyoruz diye konuştu.
MEHMET ALTIPARMAK AMACIMIZ 2'NCİ KEZ KUPAYI AKHİSAR'A GÖTÜRMEK
Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da, geçen senenin son şampiyonu olarak bu finalde yer aldıklarını ifade ederek, Amacımız devamını getirmek ve 2'nci kez kupayı Akhisar'a götürmek. Akhisarspor, geçen sene talihsiz bir şekilde ligden düştü ama ligin son 7 senesine damga vuran takımlardan biri olduk. Hedefimiz layık olduğumuz lige geri dönmek. Yarın çok önemli bir maç oynayacağız ve kendimizi de göreceğiz. Umarım bizim için yarın güzel bir maç olur. Yarın hak edip kupayı almak istiyoruz. Oyuncularıma keyif alması gerektiğini söyledim. İnşallah yarın kazanıp hem lig, hem de bu yol için iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Selçuk'a çok teşekkür ediyorum. Çok güzel şeyler söyledi. Geçen seneki şampiyonluklarını kutluyorum dedi.
LEVENT ŞAHİN GALATASARAY HER YERDE KUPAYA ADAY
Galatasaray Antrenörü Levent Şahin de, Geçen seneyi 2 kupa ile kapattık ve inşallah 3'üncüsünü de yarın alırız diyerek sözlerini şöyle sürdürdü
Biz geçen senenin lig şampiyonu takımı olarak buraya geldik. Umarım Mehmet hocanın katkılarıyla Süper Lig'e geri dönecekler. Geçen seneki şampiyonlukla ilgili bir şeyler söyleyeceğim. Çok zorlu bir süreçten geçip iki kupayla bitirdik ve sizin huzurunuzda büyük Galatasaray taraftarına teşekkür etmek istiyorum. İnşallah güzel bir kupa hediye edeceğiz onlara. Sonuçta bir kupa var ve hazırlık maçından öte bir maç. Kupanın olduğu her yerde Galatasaray camiası olarak elimizden geleni yapıp en büyük aday olduğumuzu göstermek istiyoruz. Hazırlık maçından ziyade seyir ve keyif olarak daha önemli bir maç olacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor TFF Süper Kupa öncesi iki takım ortak basın toplantısı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement