TFF Süper Kupa organizasyon toplantısı yapıldı - Son Dakika
Spor

TFF Süper Kupa organizasyon toplantısı yapıldı

Galatasaray ile Akhisarspor arasında 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü saat 20.45'te Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak TFF Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı yapıldı.

18.07.2019 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Akhisarspor arasında 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü saat 20.45'te Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak TFF Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı yapıldı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya Galatasaray ve Akhisarspor kulüplerinin temsilcileri, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve TFF yetkilileri katıldı.

Toplantıda TFF Süper Kupa'nın bilet fiyatları Kale arkaları tribünleri (Kuzey ve Güney tribünleri) için 50 TL, Maraton ve Kapalı tribünleri için 100 TL olarak belirlendi.

Bilet satışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Ankara İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısının ardından Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu, Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Ankara Eryaman Stadyumu gişeleri ile www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden E-Bilet sistemiyle yapılacak. Maç günü gişelerden bilet satışı olmayacak.

TFF Süper Kupa müsabakasındaki tribün dağılımı ise şu şekilde:

Galatasaray: Maraton ve Güney Kale Arkası Tribünleri

Akhisarspor: Kapalı ve Kuzey Kale Arkası Tribünleri

TFF Süper Kupa 2019'u stadyumda seyretmek isteyen engelli futbolseverler için bilet dağıtımı Ankara Valiliği tarafından yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor TFF Süper Kupa organizasyon toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eljif Elmas: Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum
    11:13 Eljif Elmas: Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum

    Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Almanya ekibi RB Leipzig'in Kuzey Makedonyalı orta saha futbolcusu Eljif Elmas, Trendyol Süper Lig'de sarı-lacivertli ekibin şampiyon olmasını istediğini söyledi.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor
    11:09 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, Türkiye'de düzenlenecek. 27 ülkeden 108 sporcu, 29-31 Mart tarihleri arasında İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda yarışacak. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil edecek.

  • ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu
    10:58 ESOGÜ Voleybol ve Futbol Takımları Başarılarını Rektör Çolak'a Sundu

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Voleybol Kadın-Erkek ve Futbol Erkek takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Spor Müsabakaları'nda başarı elde etti. Kazandıkları kupaları ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a sundular. Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, antrenörler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

  • Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor
    10:55 Uğurcan Yazğılı, Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmak istiyor

    Konyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor'un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi. Bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Yazğılı, takımının performansının arttığını fakat daha da üstüne çıkmaları gerektiğini ifade etti. Ayrıca milli takım formasını giymenin de en büyük hedefi olduğunu belirtti.

  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak
    10:47 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final maçları yarın oynanacak

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı finalinde yarın iki müsabaka yapılacak. ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı ağırlayacak ve Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i konuk edecek.

  • Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum
    10:40 Kadıköy'deki maç günlerce konuşulmuştu! Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline İbrahim Üzülmez'den net yorum

    Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Türk futbolunda yaşanan son dönem sorunları ve kendi takımının gidişatını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline de değinen Üzülmez, "Fenerbahçe'nin bu ligde olması gerekiyor. Köklü bir camia, büyük bir camia. Milyonlarca taraftarı olan bir camia. Ciddi bir karar. Böyle bir adım çok önemli. Kongre üyelerinin ne karar alacağını bilmiyorum ama öyle bir kararın alınmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

  • Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı
    10:34 Göztepe, deplasmanda 5 maçlık yenilmezlik serisine imza attı

    Trendyol 1. Lig'de son deplasman mağlubiyetini Aralık 2023'te Bodrum FK'ya karşı alan Göztepe, o günden sonra konuk olduğu 5 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi, deplasmanda oynadığı son 5 maçı kazanarak veya berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

  • Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı
    10:32 Down sendromlu öğrenci dünya rekoru kırarak önemli bir başarıya imza attı

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'nda Abdullah İnan, 2 altın, 2 bronz madalya kazanarak dünya rekoru kırdı. 17 yaşındaki sporcu, 4 bin 100 metre ve 4 bin 400 metrede bayrak dünya rekoru, uzun atlamada ve cirit atmada ise dünya 3.'sü oldu. İnan, gelecek yarışmalarda da aynı başarıyı hedefliyor.

  • Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı
    10:30 Gediz'deki Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri bilek güreşinde derece kazandı

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, Düzce'de düzenlenen Bilek Güreşi müsabakalarında başarılı bir performans sergiledi. Tarık Demirkesen sağ kol'da birinci ve sol kol'da üçüncü olurken, Hasan Berkay Er sağ kol'da dördüncü oldu. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, öğrencilerin başarılarının inançları ve sıkı çalışmalarıyla doğru orantılı olduğunu belirterek, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencileri tebrik etti ve başarılar diledi.

  • Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi
    10:18 Milli voleybolcudan maç sonu sevgilisine evlilik teklifi

    Halkbank'ın milli voleybolcusu Mert Matic, Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan eski milli tekvandocu İrem Yaman'a evlilik teklif etti. Yaman, bu teklife "Evet" cevabını verdi.

  • Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı
    10:14 Samsunspor'un savunmacısı Lubo Satka sezonu kapattı

    Samsunspor'un başarılı savunmacısı Lubo Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı. Satka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ameliyat olduğunu ve takım arkadaşlarını destekleyeceğini belirtti. Kulüp ise Satka'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.


Advertisement