Tgc Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri Sahiplerin Buldu - Son Dakika
Güncel

Tgc Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri Sahiplerin Buldu

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHATürkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 'nin önceki başkanlarından Burhan Felek adına düzenlenen, "Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

04.11.2016 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER/ İstanbul DHA

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) 'nin önceki başkanlarından Burhan Felek adına düzenlenen, "Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

TGC Burhan Felek Konferans Salonu'nda yapılan törende, meslekte 50 yılını tamamlayan ve 70 yaşından gün alan gazeteciler arasından 21'ine ödülleri takdim edildi.

"MUHALİF OLAN HER KANALI SUSTURMAYA KARARLI BİR İKTİDARIMIZ VAR"

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto tören öncesi bir konuşma yaptı. Cumhuriyet Gazetesine destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Olcayto, "Cumhuriyet Gazetesi'ne vakıf dolayısı ile başlayan ve halen 18 arkadaşımızın gözaltında olduğu, 5 gün avukatlarıyla görüşemedikleri bir durum var. Biz Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası, DİSK'e bağlı Basın-İş ve Çağdaş Gazeteciler olarak hergün Cumhuriyet Gazetesi'ne gidiyoruz. Oradaki arkadaşlarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Oradaki arkadaşlarımız gece-gündüz demeden inanılmaz bir şekilde çalışıyorlar. Eksikliği hissettirmemeye çalışıyorlar" dedi.

Muhalif medyanın iktidar tarafından susturulmaya çalışıldığını belirten Olcayto, "Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan yalnız Cumhuriyet'e yapılan bir şey değil. Muhalif olan bütün gazeteleri hedefleyen bir şey. Daha önce de İMC televizyonu kapatıldı. Muhalif olan her kanalı susturmaya kararlı bir iktidarımız var. Bu ortamda başka şeyler konuşmak, insana çok güç geliyor" şeklinde konuştu.

MESLEKTE 50 YILI TAMAMLADILAR

Turgay Olcayto, Orhan Erinç, Engin Başçı, Esat Yılmaer, Kamil Masaracı, Niyazi Dalyancı, Nuray Özger, Rahmi Turan ve Sibel Güneş'ten oluşan seçici kurulun yaptığı oylama sonucunda, Ali Baransel, Atilla Gökçe, Ayhan Fırıldak, Ayşegül Dora, Deniz Banoğlu, Ergun Çağatay, Erkut Can, Erol Nural, Ertuğrul Akbay, Feyza Algan, Garbis Keşişoğlu, Güven Taner, İsmet Tongo, Kurtar Çakın, Metin Özyıldırım, Nahit Duru, Seçkin Türesay, Selim Esen, Seraceddin Zıddıoğlu, Şekip Gümüşkanatlı ve Şükran Soner TGC Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü'ne layık görüldüler.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Salondan detaylar

-TGC Başkanı Olcayto'nun konuşması

-Ödüllerin sahiplerine verilmesi

-Ödül alan gazetecilerin toplu fotoğraf vermeleri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tgc Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri Sahiplerin Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement