Tgc ve Basın Konseyi,tayfun Talipoğlu İçin Baş Sağlığı Mesajı Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Tgc ve Basın Konseyi,tayfun Talipoğlu İçin Baş Sağlığı Mesajı Yayınladı

Tgc ve Basın Konseyi,tayfun Talipoğlu İçin Baş Sağlığı Mesajı Yayınladı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Basın Konseyi, Tayfun Talipoğlu'nun ölümünün ardından baş sağlığı mesajı yayınladı.

21.03.2017 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Basın Konseyi, Tayfun Talipoğlu'nun ölümünün ardından baş sağlığı mesajı yayınladı. TGC Yönetim Kurulu yayınladığı mesajda "Değerli meslektaşımız Tayfun Talipoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tayfun Talipoğlu'nun ailesine ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz.Tayfun Talipoğlu'nu sevgi ve saygıyla anıyoruz" dedi.

Basın Konseyi yayınladığı mesajda, "Sevgili meslektaşımız, uzun yıllar siyasi baskılarla mesleğini yapamamış arkadaşımız Tayfun Talipoğlu aramızdan ayrıldı. Bizi Anadolu'nun en ücra köşelerine götüren ve oradaki yurttaşları da yaptığı programlarla dünyanın dört bir yanına taşıyan Tayfun Talipoğlu'nu kaybettik. Acımız büyük. Her ölüm erken ölümdür, ama her hikayesiyle bam telimizi titreten, içimizdeki çocuksu neşeyi ve masumiyeti hatırlatan, yol hikayelerinin, halk deyişlerinin ve türkülerin mahzun sesine çok erken veda etmenin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşlarımıza ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Işıklar içinde uyusun" ifadelerine yer verdi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tgc ve Basın Konseyi,tayfun Talipoğlu İçin Baş Sağlığı Mesajı Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement