Tgf 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı Ordu'da Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Tgf 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı Ordu'da Yapılacak

Tgf 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı Ordu\'da Yapılacak

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın Ordu'da yapılacağını söyledi.

06.11.2018 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın Ordu'da yapılacağını söyledi.

Erişen, yönetim kurulu üyeleriyle cemiyet binasında düzenlediği basın toplantısında, Ordu'nun önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını söyledi.

2013 yılının kasım ayında kuruluş imzaları atılan ve dünyanın en büyük basın örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın Ordu'da yapılacağını ifade eden Erişen, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ve kentteki diğer sivil toplum kuruluşlarıyla toplantıya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu ve gururu içerisinde olduklarını dile getirdi.

8-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte 81 ilden gazeteciler cemiyet başkanları, Medya-İş, Spor Yazarlar Derneği üyelerinin buluşacağını kaydeden Erişen, yaklaşık 150 kişilik bir heyeti Ordu'da misafir edeceklerini kaydetti.

Erişen, toplantıda Türk basını ve yerel basının sorunlarının ele alınacaklarını, bunun yanı sıra dört gün boyunca farklı etkinliklerin de düzenleneceğini aktardı.

Gelen konukların kenttin tarihi ve turistin mekanlarını gezme imkanı bulacağını ifade eden Erişen, etkinliğin Ordu'nun tanıtımına da katkı sunmasını beklediklerini anlattı.

Erişen, programın üçüncü gününde basın ödüllerinin de dağıtılacağı gala gecesi düzenleneceği bilgisini vererek, programlara tüm gazetecilerin davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tgf 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı Ordu'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement