Thatcher'ın Cenazesi Westmınster'a Ulaştı - Son Dakika
Dünya

Thatcher'ın Cenazesi Westmınster'a Ulaştı

İngiltere'nin eski Başbakanı Margaret Thatcher'ın cenazesi yarın yapılacak resmi devlet töreni öncesi Wesminster'a ulaştı.

16.04.2013 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin eski Başbakanı Margaret Thatcher'ın cenazesi yarın yapılacak resmi devlet töreni öncesi Wesminster'a ulaştı.

Wesminster Sarayı'nda bulunan St. Mary Undercroft Şapeli'nde cenaze törenine kadar bekletilecek merhumun adına ayrıca iş arkadaşlarının, milletvekilleri ve Başbakanlık çalışanlarının katıldığı küçük bir tören düzenlendi. 8 Nisan'da hayatını kaybeden 87 yaşındaki eski Başbakan Margaret Thatcher, yarın St. Paul Katedrali'nde düzenlenecek devlet töreninin ardından toprağa verilecek. Cenazeye Birleşik Krallık'tan Kraliçe Elizabeth ve eşi Prens Philips'in yanı sıra 2 bin 300 civarında davetlinin katılması bekleniyor.

Öte yandan, Boston'da dün meydana gelen patlama nedeniyle Londra'da eski Başbakan Thatcher'ın cenazesi ve hafta sonu gerçekleşecek Londra Maratonu için de tedirginliğe neden oldu. İngiliz polisi, ABD'de yaşanan gelişmeler nedeniyle güvenlik önlemlerini arttırdı. - LONDRA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Thatcher'ın Cenazesi Westmınster'a Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement