The Bookshop Filmi - Son Dakika
Sinema

The Bookshop Filmi

The Bookshop Filmi

The Bookshop filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Bookshop filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.05.2018 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Penelope Fitzgerald'ın aynı adlı romanından uyarlanan de, Florence Green İngiltere’de küçük bir kasabada yaşayan bir kadındır. Kasabada bulunun tarihi bir evi kitapçı olarak işletmeye karar verir. Büyük bir risk alarak girdiği işte başarılı olan genç kadın, bir süre sonra kasaba halkına ödünç kitap vererek kitapçıyı bir kütüphaneye dönüştürür. Hayatını yoluna koyduğunu düşünen Florence’in bilmediği gerçekler vardır. Kasabada yaşayan inatçı bir kadının tarihi bina ile ilgili başka planları vardır ve kadın planlarını gerçekleştirmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Yönetmen: Isabel Coixet

Senaryo: Isabel Coixet, Penelope Fitzgerald

Oyuncular: Emily Mortimer, Bill Nighy, Patricia Clarkson, Hunter Tremayne, Honor Kneafsey, James Lance, Frances Barber, Reg Wilson, Michael Fitzgerald, Lucy Beckwith, Nigel O'Neill, Jorge Suquet, Harvey Bennett, Lana O'Kell, Adie Allen, Lucy Tillett, Toby Gibson, Gary Piquer, Alfie Rowland, Sophie Heydel, Mary O'Driscoll, Karen Adriff, Charlotte Vega, Barry Barnes, Conor Smith, Rachel Gadd, James Murphy, Nick Devlin, Richard Felix, Franchesca McGill Perkins

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: The Bookshop

Yapımcı Firma: A Contracorriente Films

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: İspanya, İngiltere, Almanya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 113 dk.

Dağıtıcı Firma: Filmartı Film

Vizyon Tarihi: 08.06.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Bookshop Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement