The Crew 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu! - Son Dakika
Ekonomi

The Crew 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

The Crew 2\'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Gamescom 2017 tüm hızıyla devam ederken Ubisoft, The Crew 2'nin çıkış tarihini de açıkladı.

25.08.2017 06:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gamescom 2017 tüm hızıyla devam ederken Ubisoft, The Crew 2'nin çıkış tarihini de açıkladı. Görünüşe göre yapım 16 Mart 2018 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasada olacak.

Age of Empires 4 duyuruldu!The Crew 2 ön sipariş avantajları neler?

Ubisoft'un duyurusunda bir de tanıtım videosu yer aldı. Tanıtım videosunda The Crew 2'nin "Fast Fav" adı verilen yeniliği yer alıyor. Fast Fav ile hava, kara ve deniz araçları arasında oldukça hızlı bir şekilde geçiş yapabilmemiz sağlanıyor.

Son olarak yapımın ön siparişini verenlere dağıtılacak özel içerikler de tanıtıldı. Eğer The Crew 2 için ön sipariş emri verirseniz, Mercedes-AMG Touring Car 2016 ve Harley Davidson Iron 883 modellerinin yer aldığı Legendary Motors eklentisine sahip olacaksınız.

Eğer The Crew 2 Deluxe Edition siparişi verirseniz bu kez Motorsports Deluxe adı verilen bir eklenti sizleri bekliyor olacak. Motorsports Deluxe paketinde ise Pilatus PC-21 Aerobatics adlı uçak ve oyun içi avatarınız için kullanabileceğiniz özel yarış kıyafetleri sizin olacak.

Yapımın Gold sürümü ise yukarıda saydığımız tüm eklentilerin yanında Season Pass'i de oyunculara sunacak. Ayrıca Gold sürümüyle yapıma herkesten üç gün önce erişme imkanınız olacak.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi The Crew 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement