The Expendables 4'te Hulk Hogan Rol Alabilir - Son Dakika
Teknoloji

The Expendables 4'te Hulk Hogan Rol Alabilir

The Expendables 4\'te Hulk Hogan Rol Alabilir

Dünyanın en kötü adamıyla bu filmde karşılaşabiliriz.

27.05.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Hollywood'un son yıllarda ürettiği yıldızı bol film serilerinden olan The Expendables, yola 4 numaralı üyeyle devam edebilir. Henüz bir duyuru gelmedi, ancak bu yönde çalışmalar var. Şimdiye kadar vizyona sokulan 3 film, toplamda 785 milyon dolar civarında hasılat elde etmişti. Öte yandan özellikle 3. filmin gösterime sokulmadan önce internete düşmesi de Sylvester Stallone başta olmak üzere yetkili kişileri zor durumda bırakmıştı.


Ve gelelim 4. film hakkında kesin olmayan ilk detaylara...


Serinin hazırlayıcısı Sylvester Stallone'un bir kez daha Barney Ross karakteriyle geri döneceği ve yeni maceranın da +18 etiketiyle bol kan ve şiddet sunacağı söylenen filmde, "Dünyanın en kötü adamı" olarak ünlü Amerikan güreşçisi ve şov yıldızı "Hollywood" Hulk Hogan'ı izleyebiliriz.


Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Hogan, Stallone ile iyi arkadaş olduklarını, daha evvel de birlikte iş yaptıklarını ve eğer şartlar oluşursa yeni filmde rol alabileceğini ve bu adamın da dünyanın en kötü adamı olabileceğini dile getirdi.


Hulk Hogan'ı şimdiye kadar hep eğlenceli rollerde gördük. Güreşirken bile kendine has karizması ve tavırlarıyla insanları eğlendirmeyi, güldürmeyi başaran biri. Ancak The Expendables 4'te bürünebileceği karakter, çok farklı ve böylece çok dikkat çekici olabilir.


Hogan, daha önce Stallone ile 1982 yılında gösterime giren The Rocky 3 filminde rol almıştı.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Expendables 4'te Hulk Hogan Rol Alabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement