The Late Late Show With James Corden ile uykusuz geceler - Son Dakika
Güncel

The Late Late Show With James Corden ile uykusuz geceler

The Late Late Show yeni bölümleri ile 2 Mart'tan itibaren hafta içi her gece 00:00'da FOXLIFE'ta uykusuz geceler vaat ediyor.

01.03.2016 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Late Late Show With James Corden gece yarısı TV eğlence anlayışını değiştirecek programı ile 2 Mart'tan itibaren hafta içi her gece 00.00'da FOXLIFE ekranlarına geliyor. Program, gece yayınının yanı sıra 1. ve 2. sezonun en iyileri ile de hafta içi her gün 18.20'de FOXLIFE'ta yayınlanıyor. James Corden, dünya çapında ünlü konukları, teatral performansları ve yaratıcı skeçleri bir araya getirerek gece yarısı şovlarına yeni bir anlayış katıyor. Reggie Watt ve ekibinin orkestrası ise gece boyunca şova müzikleriyle eşlik ediyor. Justin Bieber, Adele, Stevie Wonder, Rod Stewart gibi ünlü konukların yer alacağı yeni sezon bölümleri, FOXLIFE izleyicilerini bekliyor.

Corden'ın müzikal ve oyunculuk yeteneğiyle bezenmiş skeçlerle benzerlerinden ayrılan şov, ünlü konukların da dahil olduğu içeriklerle internette izlenme rekorları kırıyor. Carpool Karaoke adı verilen, otomobil kullanırken yolcu koltuğuna konuk ettiği ünlülerle eğlenceli performanslar sergileyerek fenomen haline gelen James Corden, The Late Late Show ile gülme krizlerine sebep oluyor.

Eski sezonların en iyi bölümleri ise hafta içi her gün 18.20'de ekranlarda olacak. Bu en iyi bölümlerin konukları arasında Morgan Freeman, Zooey Deschanel, Halle Berry, Bradley Cooper, Naomi Campbell, Taraji P Henson gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

The Late Late Show With James Corden, 2 Mart'tan itibaren hafta içi her gece 00.00'de FOXLIFE'ta.1 ve 2. sezonun en iyi bölümleri ise hafta içi her gün 18.20'de izleyiciyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Late Late Show With James Corden ile uykusuz geceler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement