The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır - Son Dakika
Güncel

The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır

The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır

The Marmara Otelleri sevgililer için yılın en özel gününe hazır.

01.02.2013 15:49  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü'nde The Marmara Taksim Tuti Restaurant & Bar'da şefin özel menüsü ile romantizmi doruklarda yaşayabilir, The Marmara Pera, The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum'un programları ile bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşkı ifade etmenin en etkili yolunu The Marmara Otelleri hazırladığı özel program ve paketlerle sunuyor. The Marmara Taksim,

The Marmara Pera, The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum tüm sevgililere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazır.

The Marmara Taksim Tuti Restaurant &Bar'da Sevgililer Günü özel menüsü

Sevgililer Günü'nde aşkınızı, İstanbul'un kalbi Taksim'de, Taksim Meydanı'nın canlı atmosferine karşı Tuti Restaurant & Bar'ın özel menüsü ve programı ile dile getirebilirsiniz.

Tuti Restaurant'ta Executive Chef Rudolf Van Nunen yönetimindeki şeflerin Sevgililer Günü için hazırladığı Sevgililer Günü özel menüsüne, Edward Aris Trio'su gitar, akerdeon ve keman ile eşlik edecek. Saat 20.00'de başlayacak özel akşam yemeğinde sevgililer Türkiye'nin ilk ve tek doğal yöntemle üretilmiş köpüklü şarabını (Vinkara Yaşasın) tatma imkanı bulacak.

The Marmara Chocolate and Wine Shop'ta birbirinden lezzetlli ev yapmımı çikolata ve pasta çeşitleri de özel paketlerde sevgilileri bekliyor.

Tuti Restaurant & Bar'da Sevgililer Günü'nde sunulacak "Aşk geçişi (Love transmission)", "Sen ve ben (You and me)", "İki kişilik tango (Tango for two), "Çıtır çıtır gökkuşağı (Crispy rainbow), "Tatlı cazibe (Sweet temptation)" adlı menüler hakkında detaylı bilgi için 0212 334 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Tuti Sevgililer Günü akşam yemeği kişi başı içkiler hariç 150 TL, The Marmara Taksim'de Sevgililer Günü Deluxe City odada konaklama ücreti ise 275 Euro. Bu ücrete Tuti Restaurant'ta iki kişilik akşam yemeği ve kahvaltı dahildir.

The Marmara Antalya'da "Baş döndüren sevgililer günü"

The Marmara Antalya, sevgilileri bu özel günde Antalya'nın romantik atmosferinde, yüksek konfor standartlarında ağırlamaya hazır. Özel Sevgililer Günü paketinde yarım pansiyon konaklama, Tuti Restaurant'ta açık büfe sabah kahvaltı ve akşam yemeği sunuluyor. Ayrıca odalarında "hoş geldiniz" hediyesi, akşam yemeği sonnrasında aşk tadında pasta ve şarap servisi, konaklama süresince bir kez 30 dakikalık "klasik çift masajı" sevgilileri bekliyor. The Marmara Antalya'nın sevgililere özel sürprizi ise ayrılırken beraberlerinde götürebilecekleri,isimlerinin baş harflerinin işlendiği özel yastık kılıfları.

The Marmara Antalya'nın Sevgililer Günü özel paketinden gecelik 325 TL karşılığında yararlanmak mümkün.

The Marmara Bodrum'da en güzel yemeği sevgilinizle yapabilirsiniz

The Marmara Bodrum, Bodrum'un muhteşem doğasına nazır unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmak için sevgilileri bekliyor. 14- 15- 16 Şubat 2013 tarihlerinde geçerli olacak Sevgililer Günü paketinde açık büfe kahvaltının yanı sıra isteğe göre odaya kahvaltı servisi, müsaitlik durumunda bir üst kategori odaya geçiş olanağı da sunuluyor. Darphin Defier ile çiftlere özel 50 dakikalık masaj da paket dahilinde sunuluyor.

The Marmara Bodrum'da Sevgililer Günü'ne özel düzenlenecek yemek kursu ise sevgililere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. "Benim sevgilim en güzel yemeği yapar" isimli özel yemek kursunda sevgililer birlikte mutfağa girecek, günün en güzel yemeğini birlikte hazırlayacaklar.

The Marmara Bodrum'da Sevgililer Günü özel paketi kapsamında çift kişilik deluxe odada konaklama 199 Euro.

The Marmara Bodrum'un altın madalyalı Executive Şef'inden 14 Şubat Sevgililer Günü özel akşam yemeği ücreti ise, limitli alkollü içecek dahil kişi başı 120 TL.

Sevgililerin şarabı ve pastası The Marmara Pera'dan

Aşkını İstanbul'un kültür ve eğlence hayatının merkezinde konumlanan

The Marmara Pera'da dile getirmek isteyenleri tatlı sürprizler bekliyor.

The Marmara Pera 75cl Kırmızı Vinkara Şarap ve iki kişilik özel Sevgililer Günü pastası ikramını içeren özel paketi ile sevgilileri ağırlamaya hazır.

The Marmara Pera'da Sevgililer Günü paketi KDV hariç 119 Euro'dan başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Marmara Otelleri Sevgililer Gününe Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.


Advertisement