The Order 1886, Türkçe Altyazı Desteğiyle Satışa Çıkıyor - Son Dakika
Teknoloji

The Order 1886, Türkçe Altyazı Desteğiyle Satışa Çıkıyor

The Order 1886, Türkçe Altyazı Desteğiyle Satışa Çıkıyor

Nikola Tesla ile aynı oyunda yer almayı kim istemez?

19.02.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

The Order 1886 için hazır mısınız? Yılın en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan yapımın Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. Özellikle hikayesi ve oyun mekanikleriyle dikkat çekmesi beklenen oyun, yalnızca Sony'nin PlayStation 4 konsolu için raflarda olacak.


Daha önce PSP için hazırladığı God of War oyunlarıyla dikkat çeken Ready At Down tarafından geliştirilen yapım, bizleri Viktorya döneminin Londra'sına götürüyor ve alternatif bir evren sunuyor. Oyunda bir NPC olarak ünlü mucit Nikola Tesla da bulunuyor ve zaten oyunu oynadığınızda, Tesla'nın birçok fikrinin de oyunda farklı bir şekilde hayat bulduğuna tanıklık edeceksiniz.


The Order 1886, ülkemizde Türkçe altyazı desteğiyle 20 Şubat Cuma günü, yani yarından itibaren satışta olacak. Oyunun normal sürümünün fiyatı 199 lira. Normal sürümün yanında, sınırlı sayıda getirilen metal kutulu sürüm ve koleksiyon sürümü de raflarda olacak. Eğer oyunun ön sipariş sayfasına göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Eğer tanıtım videosunu göremiyorsanız tıklayın.


İyi seyirler.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Order 1886, Türkçe Altyazı Desteğiyle Satışa Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı Orman Yangınlarına Karşı Önlemlerini Artırıyor
    11:47 Aydın İl Jandarma Komutanlığı Orman Yangınlarına Karşı Önlemlerini Artırıyor

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, mevsimsel sıcaklıkların artmasıyla birlikte orman yangınlarını önlemek için devriye faaliyetlerini sıklaştırıyor. İnsansız Hava Aracı (İHA) ve dronlar aracılığıyla ormanları sürekli olarak kontrol eden jandarma, yangınların erken aşamada tespit edilmesini sağlıyor. Vatandaşlar da orman yangınlarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendiriliyor.

  • Sony, PlayStation 5 Pro için geliştiricilere özel davetler göndermeye başladı
    11:10 Sony, PlayStation 5 Pro için geliştiricilere özel davetler göndermeye başladı

    Sony, PlayStation 5 Pro'ya özel oyunlar için geliştiricilere özel davetler göndermeye başladı. PlayStation 5 Pro'nun yıl sonunda tanıtılması ve 8K çözünürlük gibi önemli artışlar sunması bekleniyor. Geliştiriciler yeni konsola davet ediliyor.

  • Çin'in devasa yatırımı Origin Wukong ile kuantum bilgisayar çağı
    11:10 Çin'in devasa yatırımı Origin Wukong ile kuantum bilgisayar çağı

    Çin hükümeti, devasa bir yatırım yaptığı kuantum bilgisayarı Origin Wukong ile siber saldırıları önlemeyi hedefliyor. Origin Wukong, benzersiz bir şifreleme teknolojisi ve kriptografik kapasiteye sahip olarak dikkat çekiyor. Çin'in gelecekte yeni versiyonlarını da çıkaracağı tahmin edilen bu bilgisayar, veri güvenliğini artırmayı amaçlıyor.

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.

  • Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Teknikleriyle Oluşan Deep Fake Teknolojisi Mağduriyetlere Yol Açıyor
    11:04 Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Teknikleriyle Oluşan Deep Fake Teknolojisi Mağduriyetlere Yol Açıyor

    Yapay zeka ve derin öğrenme tekniklerinin kullanımıyla ortaya çıkan derin sahtecilik (deep fake) teknolojisi, sahte video ve ses kaydı temelli veri manipülasyonlarını artırarak birçok kişinin mağdur olmasına neden oluyor. Bu teknoloji, sosyal medya platformları ve dijital platformlarda kullanıldığında olumsuz sonuçlara ve dezenformasyona yol açabiliyor. Yapay zeka uygulamalarının kullanıcıların verilerini izinsiz olarak kullanabilmesi ve manipülasyon yapabilmesi, tüketicilerin mağduriyet yaşamasına sebep olabiliyor. Yapay zeka okur yazarlığına sahip olmanın önemi vurgulanarak, yapay zekanın ürettiği bilgilerin sorgulanması gerektiği belirtiliyor. Derin sahtecilikle mücadele etmek için tekniklerin geliştirilmesi ve toplumun bilinçlendirilmesi gerektiği ifade ediliyor.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi
    10:55 Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ne 25 adet tablet temin edildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin teknik altyapısını güçlendirmek için yeni ekipmanlar temin ediyor. İtfaiye araçlarında kullanılan tabletlerle ekiplerin olay yerine daha hızlı ulaşması ve müdahalede bulunması amaçlanıyor.

  • Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Çin'de Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti
    10:29 Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Çin'de Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti

    Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve beraberindeki heyet, Çin'in Chongqing Belediyesi'nden Shanghai'ye geçerek Tongji Üniversitesi'ni ziyaret etti. Scholz, üniversitenin Jiading Kampüsü'nde öğrencilerle sohbet etti ve Alman Covestro şirketinin Asya Pasifik İnovasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

  • Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti
    10:14 Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trafik Kontrol Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıllı Trafik Yönetimi sayesinde şehir trafiğinin canlı olarak denetlendiğini ve olumsuzluklara anında müdahale edildiğini belirtti.

  • Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence
    09:10 Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence

    Valve, Steam'de düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Steam FPS Festivali, Windows oyuncularına birbirinden eğlenceli birinci şahıs oyunlarını deneme ve yüzde 75'e varan indirimlerle kütüphanelerine eklemeleri fırsatı sunuyor. Festival kapsamında köklü yapımlardan bağımsız oyunlara kadar birçok seçenek bulunuyor. Ayrıca, indirimlerin yanı sıra yeni demolar da sunuluyor. Oyunları satın almadan önce deneyebilir ve uygun fiyatlı avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Advertisement