The School Of Lıfe İstanbul Açıldı - Son Dakika
Güncel

The School Of Lıfe İstanbul Açıldı

The School Of Lıfe İstanbul Açıldı

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde faaliyet gösterecek olan The School of Life İstanbul'un açılış etkinliğine iş, sanat ve akademi dünyasının temsilcileri büyük ilgi gösterdi.

18.10.2014 14:36  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zorlu Center PSM'de 13 Ekim günü düzenlenen etkinlikte etkileyici bir konuşma yapan Alain de Botton, " Türkiye'ye daha önce de geldim ve İstanbul'u çok seviyorum. İstanbul Bilgi Üniversitesi ile çalışmak çok heyecanlı. Bilgi ve fikirleri daha çekici kullanmaya odaklanan bir okul olan The Scholl Of Life, hem evrensel hem de Türkiye'ye özgü kültürel konuları ele alacak" şeklinde konuştu.

Hayat için iyi fikirler Bilgi'de

The School of Life İstanbul'un açılış etkinliğinde konuşan İstanbul Bilgi Üniversitesi Prof. Dr. Remzi Sanver, dünya çapında geniş bir kitleye hitap eden bu oluşuma santralistanbul Kampüsü'nde ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Akademik Kadroda Dev İsimler

"Hayat için iyi fikirler" sunmak amacıyla kurulan The School of Life'ın İstanbul'daki akademik kadrosunda yer alan Mehmet Emin Adanalı, Pelin Batu, Sami Bugay, Ayşem Burhanoğlu, Zeynep Çatay, Itır Erhart, Zeynep Evgin Eryılmaz, Alper Hasanoğlu, M. Serdar Kuzuloğlu, Elvan Omay, Murat Paker, Bülent Somay, Ece Temelkuran, Pelin Turgut, Kerim Urallı, Yankı Yazgan ve Serra Yılmaz da açılış etkinliğinde konuklarla bir araya geldi. De Botton'un, konuşmasının ardından sahneye davet ettiği ünlü eğitmenler, mutluluk okulunun ilk mutlu karesine hayat verdi.

Alain de Botton takipçilerinin heyecanla beklediği The School of Life İstanbul, Türkiye'den ve dünyadan önde gelen yazar, sanatçı ve düşünürleri İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde ağırlayacak. Felsefe, edebiyat, psikanaliz ve görsel sanatların sunduğu yaklaşım ve rehberlik aracılığıyla verilecek dersler, atölyeler ve sıra dışı etkinlikler, katılımcıların kültürel ufuklarını genişletmeye, hayatı beklenmedik yeni bakış açılarıyla görmeye ve yeni sorulara kapı açmaya yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The School Of Lıfe İstanbul Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement