Fenerbahçe'de Thiam ve Caner oyundan çıkarılmalarına tepki gösterdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Thiam ve Caner oyundan çıkarılmalarına tepki gösterdi

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Göztepe'ye evinde kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Oyundan alınan Caner ve Thiam, Erol Bulut'a tepki gösterdi.

21.02.2021 21:01  Güncelleme: 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile Göztepe arasında oynanan maçın 55. dakikasında sarı-lacivertli futbolcu Mame Thiam yerini Pelkas'a bırakırken tepki gösterdi. Thiam'ın, Göztepe maçında oyundan alındıktan sonra saha kenarına gelirken sinirli hali dikkat çekti. Senegalli futbolcu, yedek kulübesine doğru yürürken bu tepkisine devam etti.

Fenerbahçe'de Thiam ve Caner oyundan çıkarılmalarına tepki gösterdi
Fenerbahçe'de Thiam ve Caner oyundan çıkarılmalarına tepki gösterdi

CANER'DEN SERT TEPKİ

Teknik direktör Erol Bulut, Göztepe maçında son değişiklik hakkını 88. dakikada Papiss Cisse'yi oyuna almak adına kullandı. Oyundan çıkması adına numarası işaret edilen Caner Erkin, hocasına büyük tepki gösterdi. Tecrübeli sol bek, el hareketlerinin yanı sıra sert sözlerle de bu karara tepki verdi. Caner Erkin, karşılaşmanın 82. dakikasında sarı kart görmüştü.

Fenerbahçe\'de Thiam ve Caner oyundan çıkarılmalarına tepki gösterdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Thiam ve Caner oyundan çıkarılmalarına tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ottoman: çanlar kimin için çalıyor acaba... 2 0 Yanıtla
  • sarı fare: bu Caner bir amatör futbolcunun dahi yapmayacağı bir hata yapıyor ve rakibini önüne alacağına, arkasına alıyor ve gol bu şekilde geliyor, oysa ki, transfer döneminde "PARA" konusunda son derece profesyonel... 0 0 Yanıtla

Advertisement