Thin Lizzy Müzikseverleri Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Thin Lizzy Müzikseverleri Coşturdu

Thin Lizzy Müzikseverleri Coşturdu

Efsanevi Rock Grubunun "Thin Lizzy" adıyla son kez çıktığı turnenin duraklarından biri de İstanbul oldu

12.11.2012 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Thin Lizzy Avea Escape to Music Konserlerinde müzikseverleri coşturdu!

Hard rock ve heavy metal müziğin en önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilen İrlandalı grup Thin Lizzy Küçükçiftlik Park'ta verdiği konser ile hayranlarına unutulmaz bir performans sergiledi.

Kurulduğu günden bu yana müziğe verdiği destek ve gerçekleştirdiği konser serileriyle Türkiye'nin ve dünyanın en önemli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Avea Escape to Music Konserleri'nin ikincisinde Thin Lizzy sahne aldı.

Müzikseverler, Phil Lynott'ın mirasına duydukları saygıdan ötürü bundan sonraki albümlerini "Thin Lizzy" adıyla çıkarmayacağını açıklayan efsane grubu, bu isimle son kez izleme şansı buldu.

"Whiskey in the Jar"ı yorumlayış biçimi, "Jailbreak", "The Boys Are Back in Town" ve "Bad Reputation" gibi parçalarıyla tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan grup muhteşem sahne performansı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Çift gitar armonisi kullanan ilk hard rock gruplarından biri olarak kabul edilen ve 43 yıllık kariyerinde 12 stüdyo albümüne imza atan Thin Lizzy'nin 12 adet canlı 39 adet toplama albümde parçaları bulunuyor.

Başta Iron Maiden olmak üzere birçok gruba ilham veren Thin Lizzy müzik kanalı VH1'nın "Hard Rock'un En Büyük 100 Sanatçısı" listesinde 51. sırada gösteriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Thin Lizzy Müzikseverleri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement