Thk'nın 93'üncü Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Thk'nın 93'üncü Kuruluş Yıl Dönümü

Edirne'de, Türk Hava Kurumu'nun (THK) 93'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

16.02.2018 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, Türk Hava Kurumu'nun (THK) 93'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

THK Edirne Şube Başkanı Coşkun Molla, THK'nın 93'üncü kuruluş yılını büyük bir gururla kutladıklarını söyledi.

THK'nın çalışmalarını güçlü bir şekilde sürdürdüğünü ifade eden Molla, "THK, 1925'ten beri, kamu yararına çalışan bir kurum olarak halkımıza ve gençlerimize vatan sevgisini aşılamak, dayanışmayı ve vatan savunmasını güçlendirmek için çalışıyor. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve 'İstikbal göklerdedir' sözü ile bize gösterilen yolda, tüm gücümüz, aklımız ve benliğimizle çalışmaya, mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Atatürk'e layık olabilmek için onun açtığı yolda ve gösterdiği hedeflere hiç durmadan ilerleyeceğiz." dedi.

TSK tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın da destekçisi olduklarını belirten Molla, "Emperyalizme karşı Türk halkının verdiği Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi, güneydoğu sınırlarımızda ülke bütünlüğümüze ve vatandaşlarımıza yönelik hain terör örgütlerinin silahlı saldırılarına karşı başlatılan harekatta kahraman ordumuza başarı ve zafer diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Thk'nın 93'üncü Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement