Fırtına ve kar yağışı hava trafiğini de vurdu! THY ve Pegasus, İstanbul'da çok sayıda uçuşunu iptal etti - Son Dakika
Güncel

Fırtına ve kar yağışı hava trafiğini de vurdu! THY ve Pegasus, İstanbul'da çok sayıda uçuşunu iptal etti

THY, 6 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da beklenen hava muhalefeti nedeniyle toplam 170 seferinin iptal edildiğini duyurdu. Pegasus Hava Yolları de Sabiha Gökçen varışlı tüm uçuşlarını iptal ettiğini duyurdu.

05.02.2023 20:34  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da etkili olan fırtına ve kar yağışı hava trafiğini de vurdu. THY birçok seferini İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak birçok seferini iptal ederken, Pegasus Sabiha Gökçen varışlı tüm uçuşlarını iptal etti.

İSTANBUL HAVALİMANI'DAKİ 152, SABİHA'DAKİ 18 SEFER İPTAL EDİLDİ

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iptal kararlarının, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) tarafından alınan kısıtlama kararı gereğince alındığını belirtti. Üstün, İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak 152, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak 18 seferin iptal edildiğini belirterek şunları kaydetti:

"İstanbul kalkışlı/varışlı seyahati bulunan değerli misafirlerimiz; 6 Şubat 2023 tarihinde olumsuz hava koşullarına bağlı kar yağışı beklentisi nedeniyle İstanbul Havalimanı kalkışlı/varışlı 76'sı iç hat olmak üzere toplam 152 seferimiz, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı/varışlı uçuşlarımızda da 18 seferimiz MADKOM tarafından alınan kısıtlama kararı gereği iptal edilmiştir."

THY 170, Pegasus tüm seferlerini iptal

PEGASUS SABİHA GÖKÇEN VARIŞLI TÜM UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Pegasus Hava Yolları'nın kurumsal sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle yetkili makamların uçuş kısıtlama kararı çerçevesinde uçuş iptalleri yaşanmaktadır. 5 Şubat Sabiha Gökçen varışlı tüm uçuşlar iptal edilmiştir" açıklamasında bulunuldu.

THY 170, Pegasus tüm seferlerini iptal
Fırtına ve kar yağışı hava trafiğini de vurdu! THY ve Pegasus, İstanbul\'da çok sayıda uçuşunu iptal etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fırtına ve kar yağışı hava trafiğini de vurdu! THY ve Pegasus, İstanbul'da çok sayıda uçuşunu iptal etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dolandırıcılık Zanlının Babası Tarafından Teslim Edilen Ziynet Eşyaları Mağdura İade Edildi
    11:28 Dolandırıcılık Zanlının Babası Tarafından Teslim Edilen Ziynet Eşyaları Mağdura İade Edildi

    Bilecik'te telefonla aradığı kişiye kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı öne sürülen zanlının babası, mağdura ait 1,5 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını polis merkezine götürdü. Şüpheli A.E'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Seçkin Bayramoğlu, Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor
    11:28 Seçkin Bayramoğlu, Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarını eğlenceli hale getiriyor

    Sakarya'da gölge oyunu ve meddahlık geleneğini yaşatan Seçkin Bayramoğlu, Karagöz-Hacivat oyunlarıyla ramazan akşamlarında izleyicileri eğlendiriyor. Bayramoğlu, 25 yıldır mücadele ederek bu gelenekleri gelecek nesillere taşımaya çalışıyor. Çocuklara ve yetişkinlere Anadolu'nun kültürel değerlerini öğreten Bayramoğlu, eğitici meddah hikayeleriyle de seyircilere yol gösteriyor. Çocukların olumlu tepkiler verdiği etkinliklerle Karagöz gölge oyunu canlandırılıyor ve kültürel değerler korunmaya çalışılıyor.

  • Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı
    11:27 Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen faaliyetler sonucunda, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü mensubu yakalandı. Yakalanan zanlılardan 8'i FETÖ üyesi, 5'i ise PKK üyesi olarak belirlendi. Zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi
    11:26 Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) sahnelediği 'Huysuz' oyununu izledi. Başkan Böcek, sanata olan önemini vurgulayarak sanatçılara desteklerinin süreceğini belirtti.

  • Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı
    11:23 Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Edirne Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 124 şüpheliyi yakaladığını açıkladı. Emniyet ve asayişin sağlanması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.


Advertisement