THY Çalışanı İçin Genele Müdürlükte Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

THY Çalışanı İçin Genele Müdürlükte Tören Düzenlendi

THY Çalışanı İçin Genele Müdürlükte Tören Düzenlendi

Libya'nın başkenti Trablus'ta THY bilet satış ofisine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhasebe Şefi Uğur Tezcan için, THY Genel Müdürlüğü'ne tören düzenlendi.

29.12.2013 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Libya'nın başkenti Trablus'ta THY bilet satış ofisine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Muhasebe Şefi Uğur Tezcan için, THY Genel Müdürlüğü'ne tören düzenlendi. Törene katılan Tezcan'ın yakınları gözyaşı döktü.

Libya'nın başkenti Trablus'ta Türk Hava Yolları (THY) bilet satış ofisine dün düzenlenen silahlı saldırıda hayatını hayatını kaybeden THY Muhasebe Şefi Uğur Tezcan'ın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binasına getirildi. Burada düzenlenen törene THY Genel Müdürü Temel Kotil, Tezcan'ın annesi Emine Bayram, THY çalışanları, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Törende sinir kirzi geçiren anne Emine Bayram, "Kuşlar gibi uçtu. Allah'ım bu ne büyük bir imtihan" diyerek, feryat etti.

Tezcan'ın Amcası Emin Kılıç, yeğenin yılbaşı iznine gelmesinin nasip olmadığını ifade ederek, "Bu kesin dönüşüymüş. Orada görevliydi. Akşam 9'dan sonra mesaiye kalmışlar. Bir bayan bir de kendisi. Dışarıdan birkaç tane serseri gelmiş ve para olmadığı için öldürmüş. Birkaç günden beri kendimde değilim" şeklinde konuştu.

Tezcan'ın cenazesi edilen dua ve helallik istenmesinin ardından ailesinin yaşadığı Küçükköy'deki evine götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel THY Çalışanı İçin Genele Müdürlükte Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement