THY Düsseldorf seferleri Almanya'daki grev nedeniyle iptal edildi - Son Dakika
Güncel

THY Düsseldorf seferleri Almanya'daki grev nedeniyle iptal edildi

THY Düsseldorf seferleri Almanya\'daki grev nedeniyle iptal edildi

Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı çalışanlarının 27 Şubat'ta grev kararı alması nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolu Jet'in Dusseldorf seferlerinden bazıları iptal edildi.

25.02.2023 11:34  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı çalışanlarının 27 Şubat'ta grev kararı alması nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolu Jet'in Dusseldorf seferlerinden bazıları iptal edildi.

Almanya'nın Duesseldorf Havalimanı'nda 27 Şubat'ta havalimanı çalışanlarının grev kararı alması nedeniyle meydanda yoğunluk yaşanmaması adına havalimanı yüzde 10 kapasite ile çalışacak. Grev nedeniyle bazı havayolu şirketleri grev bölgesinde seferlerini iptal etme kararı aldı. THY'nin grev gününde gerçekleştireceği TK 1525-1526 İstanbul - Düsseldorf - İstanbul, TK 1527-1528 İstanbul-Düsseldorf - İstanbul, TK 1529 İstanbul - Düsseldorf, TK1530 Düsseldorf - İstanbul seferleri iptal edilirken, Anadolu Jet'in ise TK 7730-32 Sabiha Gökçen - Düsseldorf - Sabiha Gökçen, TK 7740-41 Sabiha Gökçen - Düsseldorf - Sabiha Gökçen seferleri iptal edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel THY Düsseldorf seferleri Almanya'daki grev nedeniyle iptal edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement