THY Ladies Open Mayıs'ta Başlıyor - Son Dakika
Spor

THY Ladies Open Mayıs'ta Başlıyor

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open 2014" 8-11 Mayıs tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek.

09.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre zora soktu

Ocak ayında Yeni Zelanda'da başlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open 2014" 8-11 Mayıs tarihlerinde Belek beldesindeki National Golf Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

Mineks International ve National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktuna, golf kulübünde düzenlediği basın toplantısında, Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağını, 2008 yılından beri National Golf Kulübü'nün düzenlendiğini söyledi.

Turnuvaya 32 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılacağını belirten Göktuna, organizasyonda Turkish Airlines Ladies Open 2010 şampiyonu İngiliz golfçü Melissa Reid, 2011 ve 2012 şampiyonu Hollandalı Christel Boeljon, 2013 şampiyonu Güney Afrikalı Lee Anne Pace, İngiliz Laura Davies, Charley Hull, İsviçreli Carin Koch, İspanyalı Carlota Ciganda gibi birçok uluslararası golfçünün yer alacağını bildirdi.

Mayıs ayında gerçekleştirilecek turnuvanın hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayan Göktuna, "Turnuva ülkemizin uluslararası arenada bilinirliğini arttıracak ve sesimizi daha fazla golfsevere duyuracağız. Golf sporu sayesinde gelir seviyesi yüksek turist Türkiye'ye geliyor. Oteller daha kaliteli çalışmaya başlıyor, kalite arttıkça odalarında fiyatları daha yüksek olacak. Bizdeki golf sahaları Avrupa ülkelerindeki sahalardan çok daha iyi ama bu sahaların sayısını artırmamız gerekiyor. Türkiye giderek uluslararası golf cenneti haline dönüşüyor" dedi.

Göktuna, turnuvanın Türkiye'den sonra Hollanda, Slovakya, İngiltere, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İskoçya, İsveç, Fransa, İspanya, Fransa, Güney Afrika, Çin, Hindistan ve Dubai'de devam edeceğini kaydetti.

Turnuvanın yurt dışında birçok basın kuruluşunca canlı verileceğini aktaran Göktuna, golfseverleri turnuvaya davet etti.

Göktuna, toplantının adından Türk Hava Yolları THY Antalya Müdürü Ömer Durna ve turnuvada yarışacak Alman golfçu Leigh Whittaker ile National Golf Kulübü'nde eğitim gören Antalya Yetiştirme Yurdu'ndan 13 çocuğun da bulunduğu 60 öğrenciyi ziyaret ederek fotoğraf çektirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor THY Ladies Open Mayıs'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement