THY'nin Isparta Uçağı Yoğun Sis Nedeniyle Antalya'ya İndi - Son Dakika
Güncel

THY'nin Isparta Uçağı Yoğun Sis Nedeniyle Antalya'ya İndi

THY\'nin Isparta Uçağı Yoğun Sis Nedeniyle Antalya\'ya İndi

TÜRK Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Isparta seferini yapan tarifeli uçağı, yoğun sis nedeniyle Süleyman Demirel Havalimanı'na iniş yapamadı.

16.11.2017 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRK Hava Yolları'nın (THY) İstanbul- Isparta seferini yapan tarifeli uçağı, yoğun sis nedeniyle Süleyman Demirel Havalimanı'na iniş yapamadı. Pisti 2 kez pas geçen uçak, Antalya Havalimanı'na indi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 13.05'te havalanan THY'ye ait uçak, saat 14.20'de Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na iniş için alçaldı. Ancak, yoğun sis nedeniyle iniş gerçekleşmedi. Havada bir süre dönen uçak, ikinci denemesinde de pisti pas geçti. Bunun üzerine uçak, Antalya'ya yönlendirildi. Tiyatro sanatçısı Melek Baykal ve ekibinin de bulunduğu uçak, saat 15.30 sıralarında Antalya Havalimanı'na sorunsuz indi.

- Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY'nin Isparta Uçağı Yoğun Sis Nedeniyle Antalya'ya İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement