THY Şili'ye Sefer Başlatıyor - Son Dakika
Güncel

THY Şili'ye Sefer Başlatıyor

THY Şili\'ye Sefer Başlatıyor

Dünyanın en çok noktasına uçan Havayolu olan Türk Hava Yolları, uçuş ağına Şili'nin Santiago noktasını da ekliyor.

24.11.2017 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en çok noktasına uçan Havayolu olan Türk Hava Yolları, uçuş ağına Şili'nin Santiago noktasını da ekliyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, seferlerin 21 Kasım 2017 itibariyle gerçekleşeceğini duyurdu. Dünyanın en çok noktasına uçan Havayolu olan Türk Hava Yolları, uçuş ağına Şili Santiago'yu ekliyor. Türk Hava Yollarının Santiago'ya uçacağını Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabından duyurdu. Ekşi yaptığı paylaşımda, 21 Kasım 2017 tarihi itibarıyla Panama City seferleri üzerinden Şili'de Santiago noktasına uçuş yapılacağını bildirdi.

Santiago'ya sefer başlatacaklarını resmi twitter hesabından duyuran Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Şili'ye de uçuruyoruz. Panama menşeli Copa Havayolları ile codeshare işbirliğimize Şili'de Santiago noktasını da ekledik. 21 Kasım 2017 tarihi itibarıyla Panama City seferlerimiz üzerinden Şili'de Santiago noktasına yolcularımıza erişim imkanı sunduk" paylaşımını yaptı.

(Tuncer Cengiz/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel THY Şili'ye Sefer Başlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement