Tıbbiyeli Yazarın Sıra Dışı Romanı Emanet Vakti, Eleştirmenlerden Tam Not Aldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Tıbbiyeli Yazarın Sıra Dışı Romanı Emanet Vakti, Eleştirmenlerden Tam Not Aldı

Tıbbiyeli Yazarın Sıra Dışı Romanı Emanet Vakti, Eleştirmenlerden Tam Not Aldı

Ömer Toprak'ın Emanet Vakti adlı romanı, hem okuyuculardan hem de eleştirmenlerden tam not aldı. Macera-polisiye kurgularına yeni bir soluk getiren kitap için birçok ödül kapıda görünüyor.

21.11.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Heyecan dolu ve sürpriz olay örgüsüne sahip, 'Emanet Vakti' okuyuculardan ve eleştirmenlerden tam not aldı. Akart yayınevinden çıkan genç yazar Tıp Fakültesi öğrencisi Ömer Toprak'ın gerilim, polisiye, macera türünde yazdığı ilk roman, çıktığı ilk günden itibaren yüksek bir satış grafiği yakaladı. Kitap yeni baskılarıyla okuyuculara sunulmaya devam ediyor.

ÖDÜLLER KAPIDA

Son derece heyecanlı, sürükleyici ve aksiyon dolu, her an süprizlerle karşılaşabileceğiniz, kazananın son ana kadar gölgede kaldığı kitap akılığıyla dikkat çekiyor. Çağımız cinayet-macera-polisiye kurgularına yeni bir soluk getiren kitap için birçok ödül ise kapıda görünüyor.


KİTAP HAKKINDA

Aziz Aslan… İşinde oldukça başarılı bir cerrah… Fit bir görünüme ve muhteşem bir zekâya sahip usta bir satranç oyuncusu… Ailesi, yaşantısı, imkânları ile çoğu kişinin yerinde olmak isteyeceği biri… Bu madalyonun bir yüzü… Diğer yüzünde ise yetiştirme yurdunda çok acılar çekmiş, yaşadıkları yüzünden bir intikam makinesine dönüşmüş, kurduğu imparatorluk ile kurbanlarını teker teker avlayan bir seri katil var… Ve gün geliyor, tam bir gizlilik içinde faaliyet gösteren bu imparatorlukta hüküm süren Aziz Aslan, kendi intikamının peşinde olan modern bir Haşhaşin'in komplosuna maruz kalıyor. İntikamın öznesi iken nesnesi durumuna düşüyor. Böylece iki intikam makinesinin çarpıştığı ve zekâların yarıştığı bir meydan savaşı başlıyor… Kazananın kim olduğu son ana kadar gölgede kalan bu savaş, aynı zamanda Aziz Aslan'ın yetiştirme yurdunda kaldığı yılların da ötesine uzanan en büyük acısının intikamını alması için de büyük bir fırsat!

YAZAR HAKKINDA

14 Eylül 1992 yazar tıp eğitimini İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 2012-2015 yılları arasında profesyonel boks yaptı orta-ağır siklette başarılarıyla adından söz ettirdi. 2006-2012 yılları arasında karmen spor kulübünde basketbol oynadı. 2005 yılından beri profesyonel olarak gitar çalmakta. 3 farklı ilde ondan fazla konser verdi. Aynı zamanda Akart Yayınlarında Kitap editörlüğü yapmaktadır. Yazar şu an Siverek Devlet Hastanesinde hekimlik görevini yerine getirmektedir.


Son Dakika Kültür Sanat Tıbbiyeli Yazarın Sıra Dışı Romanı Emanet Vakti, Eleştirmenlerden Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement