Ticaret Bakan Yardımcılığına Gonca Işık Yılmaz Batur Atandı - Son Dakika
Güncel

Ticaret Bakan Yardımcılığına Gonca Işık Yılmaz Batur Atandı

ABD ile ticaret savaşlarının yaşandığı ve tüm gözlerin çevrili olduğu Ticaret Bakanlığı'nda kritik atama yapıldı. Erdoğan, kadınlara emanet ettiği ticarete, yardımcı olarak yine bir kadın atadı.

18.08.2018 07:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD ile ticaret savaşlarının yaşandığı son zamanlarda tüm gözlerin çeviril olduğu Ticaret Bakanlığına kritik bir atama yapıldı. Bakan yardımcılığına Gonca Işık Yılmaz Batur atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ticaret Bakanlığı'na Ruhsar Pekcan'ı getirerek kadınlar duyduğu güveni ortaya koymuştu. Yardımcısının da kadın olarak atanması Başkan Erdoğan'ın ticaretin kadın eliyle büyüyeceğine olan inancını ortaya koydu.

KARARLAR RESMİ GAZETEDE

Ticaret Bakanlığı ile İnsan Kaynakları ve Yatırım Ofisleri Başkanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Ticaret Bakan Yardımcılığına Ticaret Bakan Yardımcılığına Gonca Işık Yılmaz Batur atandı atandı.

2 OFİSİN BAŞKANI BELLİ OLDU

AA'nın haberine göre İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığına Doç. Dr. Salim Atay, Yatırım Ofisi Başkanlığına ise Salim Arda Ermut getirildi.

Ticaret Bakan Yardımcılığına Gonca Işık Yılmaz Batur Atandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ticaret Bakan Yardımcılığına Gonca Işık Yılmaz Batur Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement