Ticaret Borsası'ndan, Vali Barut'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ticaret Borsası'ndan, Vali Barut'a Ziyaret

Ticaret Borsası\'ndan, Vali Barut\'a Ziyaret

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, Sivas Valiliğine yeni atanan Vali Alim Barut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

14.03.2014 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, Sivas Valiliğine yeni atanan Vali Alim Barut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ziyarette yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ilimize hoş geldiniz. Sayın Valimiz Zübeyir Kemelek'in vefatı bizleri çok üzmüştür. Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Biz kendileri ile iyi diyaloglar içerisinde çalıştık. Sizinle de aynı şekilde işbirliği içerisinde çalışacağımızı belirtmek istiyorum. İlimizin ekonomik hayatını canlandıracak ve önemli bir girdi kaynağı olarak gördüğümüz Ot Borsası Projemiz ve 21-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı için sizden destek bekliyoruz. Yeni görevinizin ilimize ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sivas Ticaret Borsasının Sivas'a hizmet için kurulmuş yarı resmi yarı özel bir kurum olduğunu ifade eden Sivas Valisi Alim Barut, " Valilik demek sadece resmi kurallara göre ili yönetmek değildir. Sivas'taki kamu kurumu niteliğinde olsun sivil toplum kuruluşu niteliğinde olsun Sivas'ın ekonomik hayatıyla ilgili olan tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik ortamını tesis ederek, Sivas'ın sorunlarını el birliğiyle çözmemiz gerekiyor. Sivas Ticaret Borsası olarak ilimizin ekonomik hayatında önemli bir kuruluşsunuz. Görevim süresi boyunca Sivas'a faydalı olabilmek için, Sivas'ın ticaret hacmini ve ihracat rakamlarını arttırmak için bilgi paylaşımında bulunarak birlikte çalışıp İlimizi kalkınmış iller seviyesine taşımalıyız. Projelerinizde Valilik olarak üzerimize düşen desteği vereceğiz. Sivas'a daha fazla katkıda bulunmanızı temenni ediyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Borsası'ndan, Vali Barut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement