Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor Oldu - Son Dakika
Yerel

Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor Oldu

Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor Oldu

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 4 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından 25 kişilik oda meclis üyeleri arasında yönetim kurulu başkan ve üyeleri belirlendi.

10.05.2013 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 4 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından 25 kişilik oda meclis üyeleri arasında yönetim kurulu başkan ve üyeleri belirlendi. Başkanlık seçimini 16 meclis üyesinin oyu ile Durmuş Zor, kazandı ve 4 yıl süre ile oda başkanlığına seçildi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçimlerin ardından oluşan 25 kişilik meclis, yapılan seçimle odanın yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri ile genel kurul delegelerini belirledi. 25 meclis üyesinin oy kullandığı ve ilçe seçim kurulunca gerçekleştirilen seçimde oy kullanma işlemi sabah Saat 09.00'da başladı ve 14.00'te sona erdi. Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, disiplin kurulu ve genel kurul delegesi için ayrı ayrı oy kullanana meclis üyeleri, yine oda seçimlerinde olduğu gibi sarı ve beyaz oyla oda yönetimini belirledi.

Ünye Ticaret Odası'nın 4 Mayıs'ta yapılan seçimlerinde grubunda seçilemeyen ancak, yasal altyapısı bulunan ve seçimi gıdacılar grubunda kazanan Hüseyin Çakıroğlu'nun şirketine müdür olarak atanan Durmuş Zor, yapılan bu düzenleme ile oda meclisine girerek başkanlığa aday oldu.

Seçimlerde 9 meclis üyesi ile temsil edilen beyaz listeye karşı 16 oyla Durmuş Zor Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkanı olurken, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Abdul Kadir Mutlu, Hakan Mutlu, Bünyamin Kara, Nurettin Coşkan, Hasan Çarkacı ve Aytaç Tahmazoğlu seçildiler.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 yıl süre ile görev yapacak başkan ve yönetim kurulu belirlenirken, Pazartesi günü ise meclis başkanı ve başkan yardımcısı ile Yönetim Kurulu başkan yardımcıları belirlenecek.

Seçimlerin ardından başkanlık görevine seçilen Durmuş Zor'u ilk tebrik eden odanın eski başkanı Hasan Şimşek olurken, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu. ÜTSO'nun yeni başkanı Durmuş Zor, seçimlere ilişkin açıklamayı Pazartesi yapacağını belirterek, ekibi ile birlikte oda da ki makamına çıktı.

Odada 4 yıl süre ile birlikte çalıştığı oda çalışanları ile veda eden eski Başkan Hasan Şimşek, çıkışta yaptığı açıklamada, "Seçimde ben sandıkta kazanmama rağmen, rakip olan Sayın Zor ise sandıkta kaybetmesine rağmen bugünkü yönetim kurulu seçimine başkan adayı olmuştur. Biz bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement