Ticari Takside Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Ticari Takside Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Ticari Takside Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Kırklareli’de jandarma tarafından bir ticari araca düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai ele geçirildi.

05.06.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'de jandarma tarafından bir ticari araca düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ve bonzai ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştran beldesinde bir ticari takside uyuşturucu madde olduğuna dair ihbar aldı. İhbar üzerine takibe alınan araç, D-100 karayolu Çorlu-Lüleburgaz istikametinde Büyükkarıştıran J.Krk.K.lığı önünde durduruldu. Araçta yapılan aramada, aracın arka koltuk örtüsünün altına gizlenmiş vaziyette 165 adet sentetik uyuşturucu hap ile 0,5 gram Bonzai maddesi ele geçirildi.

Araçta bulunan T.Y., M.K. ve V.Y. isimli şahıslar ise gözaltına alındı. T.Y. isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramada 1 adet 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 2 adet fişek bulundu. Diğer 2 şüphelinin ikamet ettikleri evde yapılan aramada ise 704 gram kenevir tohumu ile 500 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.

Şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ticari Takside Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement