Tiger Woods'tan Samimi Açıklamalar - Son Dakika
Spor

Tiger Woods'tan Samimi Açıklamalar

Tiger Woods\'tan Samimi Açıklamalar

Dünya golfünün bir numaralı ismi Tiger Woods, Turkish Airlines Open 2013 için geldiği Antalya’da "Gençlik Spor" dergisine röportaj verdi.

26.02.2014 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyeri boyunca birbirinden önemli başarılara imza atan dünyaca ünlü yıldız, Antalya'nın dünya golfü adına her geçen yıl daha önemli bir bölge haline geldiğini söyledi. Antalya'daki bu gelişimin kendisini heyecanlandırdığını belirten Woods, "Bir oyuncu olarak, belli ülkelerin gelişimi ve golfe dahil oluşu beni mutlu ediyor. Türkiye de onlardan biri. Buna benzer bir gelişim Çin'de de  yaşanıyor ve bunun ülkede nasıl bir etki yarattığını hepimiz biliyoruz" dedi.

"Bu gelişim, devlet desteği olmadan olmaz"

Golfte dünyanın önemli bir değeri olmak adına en önemli unsurun devlet desteği olduğunu vurgulayan Woods, "Türkiye'de şu an bunu görebiliyoruz. Böylesine önemli bir organizasyon  devlet desteği ve iradesi olmadan gerçekleşmezdi" diye konuştu.

Geçen sene de Türkiye'den çok güzel duygularla ayrıldığını belirten Woods, "Burada olmak tek kelimeyle heyecan vericiydi. Bu seneki format geçen seneden farklıydı ve Avrupa Turu içindeki en büyük etkinliklerden biri haline geldi. Organizasyon konusunda her şey çok iyiydi.  Tabii turnuvanın yapıldığı sahayı da atlamamak gerek" ifadelerini kullandı.

"Turnuva çok çekişmeli geçti"

Turkish Airlines Open 2013 hakkında da değerlendirmelerde bulunan Tiger Woods, "Geçen sene Dünya golf Finali için buradaydım.Türkiye'nin ilk Avrupa turnuvasına sahip olduğunu görmek gerçekten güzeldi. Burada dünyanın önde gelen isimleriyle mücadele ettim. Benim açımdan güzel bir turnuva oldu"  açıklamasında bulundu.

Woods, "Müsabakalara nasıl konsantre oluyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Her yarışmada, amacım oyunu kazanacağımı ortaya koymaktı ve bütün kariyerim boyunca bunu başardım. Benim için odaklanmak ve konsantre olmak, sorun değil."

"İstanbul'da çok heyecanlandım"

Turkish Airlines Open 2013 öncesinde İstanbul'da gerçekleştirdiği vuruş hakkında açıklamalarda bulunan Woods, "Köprü üzerinde çok heyecanlandım" dedi.

Hayatında ilk kez köprü üzerinde bir atış gerçekleştirdiğini ifade eden Woods, "Bugüne kadar birçok etkinliğe katıldım ancak İstanbul'daki deneyim benim için çok farklı oldu. İki kıta arasında vuruş yapmak beni oldukça heyecanlandırdı" şeklinde konuştu.

"NBA'de oynamak harika olabilirdi"

Kendi dalında dünyanın bir numarası olan Woods, golfün dışında gönlünde yatan ikinci sporu ilk kez açıkladı.

Çocukluk yıllarında beyzbol oynadığını ve pist koşusu yaptığını kaydeden Woods, "Golf hayatınızda olmasaydı hangi sporu yapmak isterdiniz?"sorusuna, "NBA'de basketbol oynamak, harika olabilirdi" yanıtını verdi.

Röportaj: Ali Sait Kadıoğlu

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Tiger Woods'tan Samimi Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement