Tik tok uygulaması için jandarma ekiplerinin önünde yaptıkları şova ceza uygulandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tik tok uygulaması için jandarma ekiplerinin önünde yaptıkları şova ceza uygulandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Tik Tok uygulaması için jandarma ekiplerinin önünde tek teker kaldırarak motosiklet kullanan 3 motosiklet sürücüsü, olay yerinde Tik Tok için görüntü alan arkadaşları sayesinde yakayı ele verdi. Motosiklet sürücülerine toplam 17 bin 493 TL idari para cezası uygulanırken ehliyetleri süresiz olarak iptal edildi.

03.01.2022 16:45  Güncelleme: 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Ocak Cumartesi günü saat: 16.00 sıralarında Konaklı mahallesinde Alanya 8. Jandarma Trafik Timlerinin sabit trafik kontrolü yaptığı esnada 3 tane plakası kapatılmış motosiklet sürücüsü biri tek tekere geçerek uygulama noktasından dur ihtarına uymayarak kaçtı.

GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN KİŞİ HER ŞEYİ ANLATTI

O sırada yol kenarında A.I. isimli şahsın telefonla olayı çektiği tespit edildi. Yapılan araştırmada görüntüyü çeken şahsın kaçan motosiklet sürücüleriyle irtibatlı olduğu ve çekimi TikTok videosu yapmak için çektiği belirlendi. A.I. isimli şahsın ifadesi doğrultusunda beraber hareket ettikleri kaçan 3 motosiklet sürücüsü yakalandı.

HAKLARINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda motosikletini tek tekerde süren K.E. isimli şahıs hakkında CMK 179/3 Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten I.A. isimli şahıs hakkında ise görevli memurun görüntüsünü sosyal medyada yayınlamak için kayıt etmek suçlarından adli işlem yapıldı. Ayrıca her 3 sürücüye 2918 SKTK' nun ilgili maddelerinden toplamda 17 bin 493 TL idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, her 3 sürücünün sürücü belgeleri süresiz iptal edildi.

Tik tok uygulaması için jandarma ekiplerinin önünde yaptıkları şova ceza uygulandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tik tok uygulaması için jandarma ekiplerinin önünde yaptıkları şova ceza uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sami Göksu: Jandarma işini bilir bütün teşkilatı mızı kutluyorum ellerinize sağlık bu uygulamanın artarak devam etmesini istiyorum 10 1 Yanıtla
  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.


Advertisement