Tilmed Eskişehir'de Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yaşam

Tilmed Eskişehir'de Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Tilmed Eskişehir\'de Öğretmenler Günü\'nü Kutladı

Eskişehir Ticaret Lisesi Mezunları Derneği (TİLMED), Öğretmenler Günü vesilesiyle Ahi Evran Anadolu ve Teknik Meslek Lisesi’nde görev yapan öğretmenlerin özel günlerini düzenlenen yemekli programda kutladı.

27.11.2017 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Ticaret Lisesi Mezunları Derneği (TİLMED), Öğretmenler Günü vesilesiyle Ahi Evran Anadolu ve Teknik Meslek Lisesi'nde görev yapan öğretmenlerin özel günlerini düzenlenen yemekli programda kutladı.

Eskişehir'de bir otelde düzenlenen Öğretmenler Günü eğlencesine davet edilen TİLMED yönetim kurulu üyeleri, öğretmenlerle bir araya geldi. TİLMED Genel Başkanı Mustafa Baytar, Öğretmenler Günü kutlaması ile ilgili yaptığı konuşmasında, "Eskişehir Ticaret Lisesi mezunları olarak, öğretmenlerimizin bu mutlu gecesine davet edilmek bizim için onurdur. Kendilerine çok şey borçlu olduğumuz öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de hayırla yad ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Mustafa Eker de TİLMED üyesi Metin Şeker'e okula sağladığı çeşitli katkılarından dolayı 'plaket' takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tilmed Eskişehir'de Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement