Tim Cook, İphone 6 İçin Özür Diledi! - Son Dakika
Teknoloji

Tim Cook, İphone 6 İçin Özür Diledi!

Tim Cook, İphone 6 İçin Özür Diledi!

Cupertino merkezli üretici devi Apple, yeni nesil akıllı telefonu iPhone 6'da yaşanan bir hata için özür diledi!

14.09.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cupertino merkezli üretici devi Apple, yeni nesil akıllı telefonu iPhone 6'da yaşanan bir hata için özür diledi! Tarihin ilk geç kalınan özrü haberimizde!

Apple'ın geçtiğimiz hafta Salı günü tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. 4.7 ve 5.5 inç ekran büyüklüğüyle Android'e kaptırdığı kullanıcılarına yeniden kapılarını açan Apple, tarihin ilk geç kalınmış özürünü diledi.

Yüksek satış rakamlarıyla teknoloji gündeminde yer edinen yeni nesil iCihaz'lar, iOS 8 işletim sistemiyle tanıtıldı. Fakat test sürecinde beklenmedik bir hatayla karşılaşıldı. Apple'ın iOS 6 yani iPhone 5 ile kullanıma sunduğu Haritalar uygulaması, işletim sisteminin geliştiriciler için yayımlanan Beta sürümlerinde hata vermişti ve Tim Cook, resmi kanallarda bu sorunun Final sürümüyle düzeltileceğini duyurmuştu.

Şimdi ise Tim Cook, iPhone 6 ve 6 Plus'da yaşanan Haritalar sorununu doğrular şekilde, "uygulamalardaki hata düzeltilinceye kadar Google veya Nokia'nın harita uygulamasını kullanın" tavsiyelerinde bulundu. Kanada'nın Toronto ve Ottowa şehirleri yanlış gösterilmiş ve Edmonton kentinin Calgary'nin batısında yer aldığı görülmüş.

St.Johns kentinin adında bulunan Apostrof'un kullanılmadığı ve daha birçok şehrin adında eksiklikler olması nedeniyle haritada bulunamama hataları yaşandı. Tim Cook'un bu durum için dilediği özür, ikk kez bir akıllı telefonun piyasaya sürüldükten sonra yaşandığı gerekçesiyle tarihe geçti.

The post Tim Cook, iPhone 6 İçin Özür Diledi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Tim Cook, İphone 6 İçin Özür Diledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement